Sari la conținut

jawra

Membru
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de jawra

  1. Vand Yamaha Majesty de 250,an 2000,arata foarte bine atat tehnic cat si estetic,vopsea originala,nu scoate fum,porneste la prima cheie,cauciucuri noi,furca servisata de aproape 3 luni,alarma cu pager,ulei schimbat de aproximativ 1500 km.Am sa revin si cu poze maine sau poimaine.Neinmatriculata,se mai poate scoate un rand de numere.Pret 800 Euro negociabil.se poate vedea in Cluj.NU trimit in tara. 0748339406.

    nu am reusit sa fac poze dar e ca cel din link http://moto.brick7.it/Website/?id=868645

    Ultimul pret (de criza )2800 ron fara alarma.Valabil pana la sfarsitul lui Octombrie.

  2. Vand Yamaha Majesty de 250,an 2000,arata foarte bine atat tehnic cat si estetic,vopsea originala,nu scoate fum,porneste la prima cheie,cauciucuri noi,furca servisata de aproape 3 luni,alarma cu pager,ulei schimbat de aproximativ 1500 km.Am sa revin si cu poze maine sau poimaine.Neinmatriculata,se mai poate scoate un rand de numere.Pret 800 Euro negociabil.se poate vedea in Cluj.NU trimit in tara. 0748339406.

  3. Am si eu de vanzare piese de Jawa 350 pe 6 volti .Am nevoie de spatiu.Prefer sa le dau la pachet.Printre piese se afla si un motor (fara aprindere si fara incarcare).Cine este interesat ma poate contacta la 0748339406.



    Am si eu de vanzare piese de Jawa 350 pe 6 volti .Am nevoie de spatiu.Prefer sa le dau la pachet.Printre piese se afla si un motor (fara aprindere si fara incarcare).Cine este interesat ma poate contacta la 0748339406.

    Sau vandut.

  4. Sambata la Jaxx,ne vedem la o poveste,o bericica ? :cheers: Daca nu va convine locatia ,nu e batuta in cuie.Propuneti alta.. :peace:



    Ora 18 ca de obicei.Daca sunt doritori,am putea face si o tura prin oras inainte, :clap: sa le aducem aminte conducatorilor auto ca am revenit in trafic.

  5. Are cineva o camera pe 18 ?Contracost (nepeticita).Ii trebuieste la un prieten motociclist.Astept P.M. .Va multumesc.

    Sau de la care magazin se poate achizitiona ?Chiar nu stie nimeni in Clujul asta sau cei care stiu sunt iesiti la o tura? :unsure:

  6. Pornire la 17.00 fara soc. Lasat sa se incalzeasca 2 min - totul ok

    Pornire la drum - tras usor de acceleratie - rateuri

    Pe drum - tras mai tare de acceleratie - fara rateuri - ajuns la turatie mare - rateuri

    Luat prietena - tras de aceeleratie pana la jumatate - rateuri

    Macar daca ar scoate si flacari o data cu rateurile ca sa para mai cool :))

    Dat drumu la aceleratie , revine normal fara zgomote suplimentare.

     

    Cand trec printr-nu pasaj cu motorul relativ turat si tinut la aceeasi turatie se aud mai bine rateurile si sunt destule.

    Ce mi se mai pare diferit fata de cum mergea inainte : zbarnie mai a scuter si vibreaza mai mult.

    Cred ca cere o revizie completa la iarna. :)

     

     

    PS: Am ascultat de sfatul tau Cristi57 si am mers mai turat, bujiile s-au curatat, dar rateurile nu au disparut.

    Incearca sa schimbi bujiile.

×
×
  • Creează nouă...