Sari la conținut

jawra

Membru
  • Număr conținut

    169
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj-Napoca
  • Motocicleta
    SUZUKI gsx,oldie
  • Numar Moto
    ...cred ca e din pleu...

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

jawra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Nu e MBK.Oricum nu mai e valabil anuntul.La primavara la alt pret.
  2. 2300 ron .Valabil saptamana asta pana vineri.dupa care se poate sterge topicul.
  3. nu am reusit sa fac poze dar e ca cel din link http://moto.brick7.it/Website/?id=868645 Ultimul pret (de criza )2800 ron fara alarma.Valabil pana la sfarsitul lui Octombrie.
  4. Vand Yamaha Majesty de 250,an 2000,arata foarte bine atat tehnic cat si estetic,vopsea originala,nu scoate fum,porneste la prima cheie,cauciucuri noi,furca servisata de aproape 3 luni,alarma cu pager,ulei schimbat de aproximativ 1500 km.Am sa revin si cu poze maine sau poimaine.Neinmatriculata,se mai poate scoate un rand de numere.Pret 800 Euro negociabil.se poate vedea in Cluj.NU trimit in tara. 0748339406.
  5. jawra

    Anunturi GARAJE !

    Caut garaj .Zona Plopilor.Loc pentru o motocicleta.In rest nu ma intereseaza ce tine proprietarul in garaj.Ofer 50 de roni pe luna.0748339406.
  6. Va multumesc si eu pentru sfaturi.Asfalt uscat si fara gropi.(cam greu dar na...)
  7. Problema asta o am si eu .Nu am dat mare importanta.Traiesc cu ideea ca e un model de carburator vechi si din cauza asta revine cu intarziere la relanti .dar daca este o rezolvare as fii si eu interesat.Din pacate nu pot sa te ajut.dar am sa incerc sa ma interesez si eu maine ca am devenit si eu curios.
  8. jawra

    Yamaha VIRAGO ZONE

    Din cate stiu eu se toarna acidul si se lasa vreo 2-3 ore asa fara sa pui dopurile ...Eu asa am citit ,la o baterie VOLT-ON.
  9. Am si eu de vanzare piese de Jawa 350 pe 6 volti .Am nevoie de spatiu.Prefer sa le dau la pachet.Printre piese se afla si un motor (fara aprindere si fara incarcare).Cine este interesat ma poate contacta la 0748339406.
  10. jawra

    Yamaha Dragstar

    Chiar nu are nimeni un buson pentru un rezervor de dragstar 1100 ? Sau ceva ce s-ar potrivi ...
  11. jawra

    Yamaha Dragstar

    Va salut. Nu are cineva de vanzare un bord de dragstar si un buson pentru rezervor.cu respecte.
  12. Sambata la Jaxx,ne vedem la o poveste,o bericica ? Daca nu va convine locatia ,nu e batuta in cuie.Propuneti alta.. Ora 18 ca de obicei.Daca sunt doritori,am putea face si o tura prin oras inainte, sa le aducem aminte conducatorilor auto ca am revenit in trafic.
×
×
  • Creează nouă...