Sari la conținut

pytmarius

Membru
  • Număr conținut

    130
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sebes
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Honda cbr f4i
  • Numar Moto
    pref
  • Club
    No club.

Informații profil

  • Motociclete detinute
    gilera rc600, suzuki gsx 750f, yamaha tdm 850, honda cbr f4i.

pytmarius's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Am fost pe transalpina acum 3 saptamani cu retur la sebes pe valea jiului si mi-am propus sa ajung sezonul asta si pe transfagarasan.
  2. Va salut. Duminica 17.09 vreau sa fac o plimbare pana sus la balea, eu o sa plec undeva in jur de ora 9 din sebes jud alba, cu intoarcere tot pe aceeasi ruta, care mai vrea sa vina poate sa imi raspunda aici, mers de plimbare nu raliu. Seara frumoasa.
  3. Caut: capac altenator, carena frontala, oglinzi, pompa frana fata si parbriz pentru honda cbr f4i 2002.
  4. Va salut. oare merge sa inlocuiesc jamba stanga la un f4i cu una de f2? ca pentru f4i sunt scumpe si nu gasesc numai cu bucata.
  5. Va salut. M-ar interesa jamba stanga furca fata la o honda cbr 600 f4i sau telescopul cu totul?
  6. Va salut. Cum verific un intinzator distributie la kawasaki zx6r din 2007? Deoarece se aude o vibratie in zona lui si vreau sa vad daca este el de vina. Va multumesc.
  7. M-am uitat mai atent si tre sa schimb jamba ca ii lovita rau de ceva, daca pun semering nou il strica si pe ala. De curs curge cam mult.
  8. Va multumesc pentru ajutor. O sa mai merg asa o perioada si cand se termina sezonul ii dau jos furca si vad ce si cum trebuie schimbat.
  9. Salut. Am si eu un cbr f4i 2002 si zilele trecute am vazut ca pica ulei din telescopul stang fata, am vazut ca are o zgarietura pe jamba. Ce im recomandati sa fac? Va multumesc.
  10. Numai vara il folosesc. Deci nu are nevoie neaparat de termostat. Multumesc.
  11. Am reusit sa desfac capacul acela cu cheie tubulara sa vad punctele la distributie. Am dat jos intinzatorul si i-am mai tensionat arcul ca se auzea o vibratie la 5000 de ture acuma nu mai face nu stiu cat timp, asta mai vad eu.nu am vrut sa-i schimb distributia. Acuma alta chestie care imi pune ceva semne de intrebare, motorul nu are termostat, o fost taiat din urechile alea ale lui ca sa ramana corpul lui inauntru sa inchida capacul pe el. Cu motorul pornit termocupla imi pleaca la 108 grade cred ca e in regula? Il las asa fara termostat sau sa iau unul?
  12. Va salut. Vreau sa pun la punct distributia la 0 honda cbr f4i si nu stiu cum se desface capacul de jos unde pot sa invart motorul, capacu cu hexagon. Imi puteti spune cum il desfac? Am incercat sa invart in stanga dar nu merge si nu am fortat, nu stiu daca este pe filet sau nu. Mersi.
×
×
  • Creează nouă...