Sari la conținut

Copakbana

INACTIV
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Copakbana

  1. Pacat..era un pret bun, e noua, frumoasa Tre sa fac rost de diferenta pana la 2 mii si de euro pentru un enduro pur sange
  2. Hristos a Inviat. Mi-a atras atentia o motocicleta.. Cred eu, e un enduro dar echipata de strada. M-am gandit: daca ii scot semnalizarile, suport numar si altele si ii pun o janta spate si cauciucuri de enduro, pot sa faca Enduro cu ea? E noua si destul de ieftina, e o chinezarie, dar cred eu are cel putin aceeasi durata de viata ca un second renumit..asta pt ca e noua si in garantie. Pentru mine ca incepator de trantit si de invatat anumite chestii cred ca merita. E de 125 CC si undeva la 3.000 lei. Decat un second renumit cu 2 mii si de euro, cred ca merita. Din cat vad are putere cam mica. E suficient pentru dealuri, carari, drumuri forestiere? Nu hard enduro! Plimbari pe dealuri! Astept cu nerabdare sa vad parerile, daca merita sau nu! Ar fi o varianta.. Am atasat cateva Caracteristici: Tip motor: 4 timpi - racer fortata pe aer Capacitate cilindrica: 149 cc Putere maxima (kw/rpm): 2.3 / 8000 Cuplu maxim (N.w/rpm): 3.1 / 6500 Cutie de viteze: manuala cu 4 trepte Tip ulei: SAE 15W / 40 Tip combustibil: Benzina fara plumb 95 Metoda pornire: Electrica / Mecanica Porniure: CDI Viteza Maxima: 70 km/h Consum Benzina: 3L / 100 Km Dimensiuni mm (L x l x h): 1840 x 450 x 890 Greutate neta ( kg ): 101 Capacitate Maxima de incarcare ( kg ): 150 Sistem Franare roata fata: Frana disc Sistem Franare roata spate: Frana disc Anvelopa fata tubeless: 100/90-18" Anvelopa spate tubeless: 100/90-18" Baterie de 12V 8Ah Garantie 1 an Exact asa arata. Nu sunt pozele mele..
  3. Putem spune "violare" in cazul celor ce o taie, distrug ecosisteme, lasa muntii goi. In general natura se lasa descoperita si gasim in ea multa liniste, peisaje, cadre ce ni le ofera, etc.. si e perfect sa nu lasam pagube in urma noastra. Revenind la ale noastre, multumesc de sfaturi. Totusi ma gandeam, clar e nevoie de casca, manusi, cizme, cotiere si genunchiere, dar totusi pantaloni, protectia la gat, platosa si tricoul, de ce? daca nu e vb de Hard enduro. Sau e acel sistem, ca daca faci o treaba o faci k lumea si mergi echipat complet, nu pe jumatate? Tot timpul am crezut ca in acele ruxace poti lua si o sticla de 2 litri de benzina sa ai de rezerva ) Este ceva pasta, substanta albuie pt crapaturi sau sparturi la motor in special la baia de ulei. Am mai vazut "carpind" pe la motor. Referitor la achizitionare, din afara sau din tara. Mi-e frca sa nu dau peste ceva de care a fost tras la maxim, rupt in doua pe unti, turat, forjat de sa-i sara pistonul. daca prinzi asa ceva, nu va tine mult probabil. Ma gandesc ca astea din afara is mai temperati au mai mult respect fara de ele.
  4. Am uitata sa specific. Nu vreau noua, nu am atatia bani. Imi place foarte mult modelul din 2004. Ce vreau eu, din 2004 ajunge undeva intre 1.800 - 2.400 Euro!
  5. Asta e tot ce ai inteles si conteaza de acolo? Stiu ca e in 4. Nu ai inteles acest cuvant "slabiciune". Vrei sa ma ajuti sau sa ma corectezi?
  6. Buna seara. Numele meu este Tudor. Sunt din Neamt. Am 27 de ani. Asta vara un prieten m-a luat cu o Yamaha de prin 97 si am facut o plimbare pe niste dealuri. Pe scurt.. m-a lovit mortal, dragoste la prima vedere!! De atunci visez si am inceput cu cercetarile si informarile pt a reusi sa-mi iau un ENDURO. Am o slabiciune pt YAMAHA WR 450! Ceea ce vreau sa va intreb pe voi, la greutatea mea de 83 kg, inaltimea de 1.85, mi se potriveste aceasta frumoasa si puternica pe 2 roti? (SPECIFIC CLAR CA NU vreau hard enduro, ci doar plimbari pe culmile dealurilor, urcarea muntilor pe niste pante acceptabile, drumuri forestiere, carari..etc. NU stanci, nu pante ce te fac sa cazi in cap si aproape imposibil accesibile chiar si pt mersul pe jos) Stiu ca multi vor spune ca, fiind incepator, e prea puternica pt mine! Vreau sa incep bine si prima experienta, prima "partenera" cu care voi fi liber si voi cuceri muntii vreau sa fie un WR 450! Daca altii pot manevra un Tanc sau un F16, cu siguranta voi putea imblanzi si eu o Yamaha WR 450 La multi Ani!!!! Mai am cateva intrebari... 1. Cizmele sunt obligatorii? De ce nu un bocanc usor si confortabil? 2. La 4 timpi, si exact pe WR 450, benzina necesita amestec cu ulei rosu?(am vazut pe net, in padure bagand in rezervor benzina aia rosie, facuta) 3. Ce contin in ele acele ruxacuri ce le au baietii cand pleaca pe dealuri? Probabil niste piese de schimb, ce practic se strica cel mai repede si ce iei cu tine cat sa iesi din belea si si ajungi pana acaasa? 4. Am vazut tot pe net cazand de pe moto si cu toate astea, motorul motocicletei nu se oprea? El era la 2 m de moto si clar nu era apasat ambreiajul.
×
×
  • Creează nouă...