Sari la conținut

MECHATRONICS Service moto

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Club
    Mechatronics

MECHATRONICS Service moto's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, Recomand un Hornet,sa fie cat se poate de original,ma refer la vopsea,oglinzi,semnalizari,far samd.Cele cu semnalizari schimbate sau alte elemente aftermarket au sanse mari de a fi cazute si reparate.De preferat e sa mergi la un service sa verifice moto cu un test de compresie si o masurare a cadrului,sa nu ai surprize sa fie stramb,max 200 lei.Daca o cumperi,neaparat sa montezi un set de crash pads.Ajuta mult.Spor!
  2. Salut, Te sfatuiesc sa cauti un manual de reparatie pe google service manual si acolo gasesti toate informatiile despre utilaj,intervale de service precum si modul,pasii de efectuare a reparatiei. Spor! LINK: http://www.manualedereparatie.info/download/ktm-250-400-450-520-525-sx-exc-2000-2006-manual-de-reparatie.html In primul PDF ai manualul utilizatorului,gasesti acolo prioadele de service si inspectii.
  3. Buna ziua, Cine doreste sa depoziteze motocicleta peste iarna,o poate face la service-ul nostru Mechatronics,str Kovari Laszlo nr 3 Cluj Napoca. Temperatura constanta in service pe timpul iernii 18-20 grade C. Se va incarca acumulatorul o data pe luna. Optional spalat moto,lant transmisie plus gresaj la contacte,mufe,butoane,scatite etc .pret 100 ron Pret iernat 50 Ron / luna de motocicleta Informatii la tel : 0742 09 65 11 Mihai Vadan http://servicemotociclete.cluj.ro/
×
×
  • Creează nouă...