Sari la conținut

mkiopl234

Membru
  • Număr conținut

    59
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucharest
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    Honda VTR 1000 F Firestorm 1998

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki GSX 600F StreetFighter

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

mkiopl234's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Off topic : Salut. Exact din cauza aceasta m-am gandit mai bine si am decis sa deschid un topic despre ce parere aveti despre aceasta motocicleta, pentru ca imi place la nebunie( nu am vazut ca mai era unul deschis, imi pare rau). Singurul lucru care ma omoara la ea este consumul. Motocicleta a fost cumparata in buget, era singura jucarie pe care am gasit-o cu acte ok si care sa fie cat de cat ok dpdv tehnic si estetic. Nu m-am gandit nici o secunda ca ar putea sa manance asa de mult, avand in vedere ca inainte am avut un GSXF 600 din 92 care consuma undeva la 6-7 in oras si nu m-am gandit ca diferenta de la 600 la 1000 sa fie una asa de imensa...Deh, asa se intampla cand esti incepator.
  2. Salutare baieti, Sunt in dilema ... As vrea si nu as vrea sa imi schimb motocicleta. Pe de-o parte, mi se pare o mobra bestiala, o am de 1 an si ma impac foarte bine cu ea, cel putin in Bucuresti este foarte incapatoare printre masini . Pe de alta parte, nu am iesit la drum lung inca cu ea pentru ca mananca foarte multa benzina, pozitia este putin cam "sportiva" pentru mine, si stau si ma gandesc daca merita sa investesc in ea sa ii modific pozitia ghidonului, sa ii pun crash bar-uri, si ce ar mai fi.. Ideea este ca sunt corporatrist , fac naveta in fiecare zi pe timpul verii cu ea cam 22km in fiecare zi in supra aglomeratia din oras, si ma cam usuca benzina...iar acesta ar fi principalul motiv pentru care as vrea sa o dau. I-am facut un consum si imi scoate pe undeva la 10-11% in oras. Asta ar insemna ca intr-o saptamana mananca cat ar costa un abonament de metrou. Are ea vreo problema sau asa consuma VTR-urile in general ? Am cautat pareri despre ea si pe mediul online din Ro, dar si din afara, si toata lumea spunea numai despre cum este ea manevrabila, cat de tare e ea pe sosele la curbe si cum nu ii sta nimeni in cale, nimeni nu spunea nimic de intretinere, cheltuieli, consum... Am gasit insa site-ul spritmonitor.de si cei de acolo spun ca au facut un consum mediu de 6.67% , ceea ce m-ar face sa cred ca ori aceia care au postat acolo folosesc motocicleta in mediile rurale, ori a mea are o problema. Nici nu stiu ce sa mai scriu...de bani nu dispun sa o dau si sa imi cumpar altceva care sa consume mai putin. Dar...depinzand de raspunsurile voastre o sa ma mai gandesc si la aceasta varianta. Aveti sugestii legate de consum ? Cum as putea sa o fac sa pape mai putin ? P.S. Va rog fara chestii cum ca " mai bine mergi cu metroul sau masina " pentru ca altfel nici nu mai deschideam un nou topic. Multumesc anticipat pentru toate raspunsurile concrete si nu povesti !
  3. Am inteles. Ma scuzi atunci
  4. Dude, mie nu mi se pare o scuza. Daca ai fi in locul meu acum nu cred ca mai spuneai ca e scuza...
  5. Salut colegi. Eu sunt respectivul care a facut acest accident. Imi pare rau pentru ca raspund dupa o perioada indelungata de timp. Eu sunt bine, sunt ok, momentan cu fieratanii prin picior, dar bine. Le multumesc tuturor care au fost la locul accidentului si care m-au ajutat, in special Bibi40k pentru tot ce a facut pentru mine. Patania s-a intamplat cam asa :Am facut stanga la intersectia cu Grand Arena, si logic eu mergeam pe banda 2. Am vazut-o pe respectiva femeie iesind de pe Intrarea Binelui (totusi, acolo este obligatoriu dreapta, ca sa nu mai zic si de semnul cedeaza trecerea) . Prostia cea mai mare a mea a fost ca am anticipat ca se baga in fata mea, dar nu am crezut-o in stare, mai ales ca se uitase la mine inainte sa se uita la copil. Cand mai aveam vreo 20 de metrii, am vazut-o ca se baga... Eram "NU TE CRED ! " . Cu ultimele puteri, am tras de ghidon in stanga, ca sa intru in aripa ei si m-am pregatit de impact. Nu stiu cum mi-am rupt piciorul, ori la momentul impactului, ori am cazut pe el. Habar n-am. Ideea a fost ca am vrut sa ma ridic ca sa ma duc sa ii sparg mufa, si o zic sincer. Cand am ridicat capul de pe asfalt m-am uitat la picior. L-am vazut intr-o parte. Nu stiam daca e rupt sau doar luxat, pentru ca nu stimteam nimic. Cand am incercat sa il misc, atunci a inceput durerea si agonia... In fine, nu va mai plictisesc cu durerile mele. Cert este ca astept acum certificatul medico-legal ca sa o pot da in judecata. Nu o voi lasa sa scape ! Trebuie sa se invete minte. Mentionez faptul ca sotul ei mi-a spus ca facea acelasi drum de 2 ani de zile. Adica de 2 ani de zile taia bulevardul ? Si nici un politist nu a vazut-o ? Dubios pot spune. Cert este ca va multumesc tuturor celor care mi-au urat sanatate, acelasi lucru va pot spune si voua, si AVETI GRIJA COLEGI LA RATATII DIN TRAFIC ! Va urez sanatate tuturor si asfalt uscat si fara incidente !
  6. Salut, le mai ai ? Eu as fi interesat de ele,deoarece sunt mare fan de motociclete,am si eu o mobra cu care ma chinui sa ma plimb (suzuki gsxf 600 din 92 -> forjata de catre ceilalti proprietari. Dar nah, e a mea, ma spal pe cap cu ea ). O seara buna tuturor
  7. Salut, ma numesc Andrei am 19 ani si abia mi-am luat carnetul. Am si motor, Suzuki gsx 600 f din 92, dar trebuie sa gasesc pe cineva care ma ajuta sa o pun la punct . Cam asta sunt eu, sper sa ne vedem pe strada
×
×
  • Creează nouă...