Sari la conținut

Gentile

INACTIV
  • Număr conținut

    34
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Gentile

  1. Gentile

    service moto ploiesti

    http://www.kissmotors.ro/cms.php?id_cms=4 asta este site-ul lui,omul e super ok..recomand! bafta
  2. salut,ce parere aveti despre service-ul kissmotors din ploiesti? a lucrat cineva cu ei? sunt seriosi?bafta
  3. ba sunteti nebuni..auzi,modelelesub 03 d la kawa sunt urate..niciodata,al meu e 2002,si estetic e q 2 clase peste un gsxr 2002!! da e carburatie..si ce? m-am interesat,nu e mare diferenta intre un gsxr injectie si kawa 2002 carburatie!! app,am facut un drive test cu ambele modele inainte de achizitie,mi-a placut mult mai muit kawasaki!
  4. ms pt sfat,dar postarea spune clar,ambele mobre,motor d 600cmc,si nu am facut postarea sa gasesc moto,eram curios sa vad ce cred unii bikeri despre modelele respective..bafta
  5. da aveti idee cam cat ar putea sa imi ceara un mecanic pt a veni cu mine la o expertiza???
  6. da,asa e..vreau pe cineva cat mai aproape de ploiesti!!oriqm,mersi de oferta!
  7. salut,asa cum spune si titlut caunt un mecanic moto,sau p cineva care sa se priceapa la moto din ploiesti..vreau sa imi achizitionez o mobra si nu vreau sa ma duc singur!!asa ca daca e cineva dispus sa ma ajute,contra cost evident,lasati mesaj,sau contactati-ma la nr 0729833927! va multumesc
  8. ba da imi plac si cbr-urile,si inca mult,dar nu am gasit ceva sa imi convina! ms pentru sfaturi! ai idee cat iti ia un mecanic sa iti faca o sincronizare?
  9. hmm..in concluzie,cam suzuki castiga competitia...eu eram putzin inclinat catre kawa..grea decizie!
  10. chiar asa mare este diferenta dintre injectie si carburatie?? ma face cineva sa inteleg mai bn?
  11. salut,in scurt timp vreau sa imi achizitionez o mobra,si asa cum spune si anuntul m-am gandit la cele 2 modele:kawasaki ninja zx6r si suzuki gsxr 600,an 2001-2002,si nu stiu pe care dintre ele sa o aleg..cam care sunt diferentele de calitate,stiu ca fiecare model are o problema specifica..la astea cam care ar fi? care are piesele mai scumpe,care se strica mai des..ma intereseaza tot felul de amanunte,pentru a imi putea face o idee cat mai exacta despre ce vreau!!! va multumesc anticipat si bafta multa!
×
×
  • Creează nouă...