Sari la conținut

razvan21ro

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Valenii de Munte PH
  • Motocicleta
    Mobra 50 Super

Informații profil

  • Interests
    Motoare, padure, bushcraft, animale de rasa, vanatoare, pescuit

razvan21ro's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. @jack0088 Geniala mobra, un exemplar demn de apreciat. Sa o stapanesti sanatos si sa ai parte de satisfactii cu ea!
  2. Vitezele le gaseste si le schimba impecabil, nu am problema cu ele. Frumoase foc mobrele tale, sa iti traiasca! Si eu am saua rupta, nu stiu daca mai ai sanse sa gasesti una originala, iar in cazul in care gasesti e rascoapta 100%. Incearca sa vorbesti cu vreun tapiter mai experimentat, poate reuseste sa iti reproduca saua cat mai aproape de cea originala.
  3. @adi vitezomanu Multumesc! Bine ca mi-ai zis sa nu ma bag in reglaje... Momentan o las asa si o tin cu surubul de la peda scos pana o sa am dispozitia sa ii crap motorul.
  4. Salut! Am si eu o problema la mobra mea, poate ma ajuta cu un sfat cineva mai experimentat. Pedala de la schimbatorul de viteze nu este in pozitia in care ar trebui sa stea, adica daca o pun in pozitia in care ar sta la nivel orizontal (normal) cand actionez demarorul cupleaza de jos, iar daca o pun ca sa pot sa pornesc motorul (la vertical) nu mai revine la pozitia ei fireasca. Cineva mi-a aratat cele 4 suruburi de pe partea opusa acelui ax, de sub capacul de langa ambreiaj. Se poate regla axul pedalei din acelea?
  5. Multumesc mult! Asa banuiam si eu, pentru ca alta pozitie nu ar fi avut, in tambur nu isi avea locul, precum nici in partea cu pinionul. Inca putin si Mobra mea e gata. O sa revin cu poze. O zi buna! Razvan
  6. Salut! Spre rusinea mea nu am mai desfacut pana acum niciodata Mobra. Am luat una care e in proces de reconditionare. Am reusit sa rezolv motorul (segmentii), aprinderea, etc. Problema de care m-am lovit e chiar la partea cea mai usoara Am desfacut roata spate sa ii schimb camera si cauciucul, era seara si a picat o bucsa de aluminiu in forma conica. Nu imi dau seama de unde ar veni la montaj. Daca cineva se pricepe ii sunt recunoscator!
  7. Da, chiar explicasem despre ce e vorba... e un simplu kit de bicicleta Multumesc tuturor pentru sfaturi, problema este din carburator si o sa ma uit azi la el mai bine.
  8. Salut! Am si eu o problema la un motor de bicicleta. Cablul de acceleratie s-a slabit din carburator, am desfacut piulita, arcul arata bine, nu cred ca ar fi acesta o problema. Imi poate spune si mie vreun cunoscator cum il pot strange la loc? Multumesc anticipat!
  9. E foarte bun ghidul, insa am si eu o precizare. Vopsesc masini de cativa ani, momentan la nivel amator, si la fiecare lucrare atunci cand trebuie sa ii dau vopsea ud consistent garajul( fiind beton pe jos). Apa are doua functii: in primul rand atrage vaporii de vopsea si astfel nu se mai gazeaza piesa( lucru des intalnit atunci cand ai de vopsit o suprafata mare) si in al doilea rand nu se mai ridica praful care nu poate fi scos la matura oricat ai incerca. Cabinele de vopsit functioneaza pe ud, asa cum am scris mai sus, sau pe uscat cu filtre si ventilatoare. Este doar o parere personala, fiecare lucreaza asa cum considera ca este mai bine.
×
×
  • Creează nouă...