Sari la conținut

poelinca

Membru
  • Număr conținut

    21
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    EC300

poelinca's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sau http://www.motocrosscenter.com/shop/en/ (transport gratuit la comenzi peste 300 iepuroi, ajunge in 2 zile lucratoare) ori http://www.greenlandmx.com/en (transport 10 iepuroi ajunge in 4-5 zile lucratoare, -2% pentru foarte multe piese gasgas). Ambele magazine sunt din Spania unde TVA-ul e mai mic.
  2. Pe decelerare nu face, pe accelerare apar exploziile, adica atunci cand tragi de gaz.
  3. Exploziile sunt pe accelerare, nu pe decelerare. » Post actualizat in 17 Oct 2014 10:39 No bun, m-am uitat si la acea pana se poate ajunge doar daca desfac surubul de la ax iar pentru asta am nevoie de cleste special pentru volanta. Multumesc de info
  4. Salutari, Dupa cum zice si titlul, cum verific avansul la husky sm610s (te610 are acelasi motor) ? Problema este ca explodeaza in toba, gazele care nu sunt arse in cilindru pe accelerare (backfire), iar din cat am citit problema ar fi avansul. In manual zice "Make sure that the flywheel rotor is installed on the crankshaft in the correct position as set by the lock key", sincer habar nu am care este acel "lock key". Mai mult, din ce am mai citit pe net, zice ca pistonul tre sa fie in TDC si sa verific semnele de pe volanta. Problema este ca nu stiu unde trebuie sa se alinieze acele semne de pe volanta (sunt trei, T A si B ).
  5. Sa fie asta oare una din atributiile unei scoli de soferi de orice fel/categorie ? Hmmm ... ma indoiesc.
  6. Depinde de fiecare cat de repede invata, cel mai bine iti zice instructorul cand esti gata.
  7. Zicea cineva ( pe un alt forum ), ca acest ARR se numeste mai nou ISCTR, adevar sau provocare ? Daca e adevar atunci acest Inspectorat nu are treaba decat cu Controlul in Transportul Rutier. In concluzie, cine este responsabil de lipsa normelor ? Tind sa cred ca este vorba de MAI, dar nu ma pricep deloc la cum functioneaza "treburile" in Ro asa ca ma abtin si astept informatii de la cei avizati.
  8. Detaliati va rog cum ati obtinut certificatul de autenticitate de la RAR ? iti trebuie dovada ITP care din cate stiu eu este trecuta pe talon, deci logic ar fi "nu ai talon, nu ai certificat de autenticitate", cum ocolesti pasul asta ?
  9. Astea sunt vesti bune! Ma speriasem putin avand in vedere cum se misca lucrurile in romania ...
  10. Asa cum suntem cativa "in plop", mai stie cineva ceva despre asta ? Nici nu am inteles eu prea bine ( cred ) ce se intampla cu autorizatiile pentru scoli samd
×
×
  • Creează nouă...