Sari la conținut

WishMaster

Membru
  • Număr conținut

    13
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de WishMaster

  1. Meanwhile in Izmir face tot filmul ) Foarte frumos!
  2. Salut, are cineva un numar de contact de la MotoVip? Multumesc!
  3. Dar valvele, rulmentii de la jug? Ca revizia e facuta de la sfarsitul sezonului trecut
  4. Da, motorul meu e inca la Andu si nu are sanse de a iesi afara din service in timp util, asa ca, purtand o mare parere de rau, nu am cum sa merg la Veliko, cu toate ca mi`ar fi placut. Drum bun! celor care merg, si ne vedem la standurile Ducati la expo.
  5. L-am sunat eu pe proprietar si l-am rugat sa se uite in talon/cartea de identitate. Motorul e un 600 carburatie.
  6. WishMaster, on 08 Mar 2013 - 10:55, said: Iti dam noi, vino cu buletinul si iti imprumutam noi o casca. Va multumesc baieti, dar am gasit pana sa postati voi reply! Toate cele bune!
  7. Salut, as avea nevoie de o casca xs sau s pentru acest weekend, ma poate ajuta cineva va rog? Multumesc!
  8. @sinner , stiu, dar daca ar fi citit as putea sa iti dau un mesaj prin care sa te rog sa faci un post cu o intalnire, la care sa se poata scrie comentarii pentru confirmare, numai ca nu stiu numarul de utilizatori care il acceseaza.
  9. Desmo Grill/Cafe nu stiu pana la ce ora e deschisa(pe site zice pana la 18), asadar nu ne poate gazdui dupa program, e in Pipera si accesul e mai dificil, eventual aici veneam de la serviciu direct si ulterior plecam acasa, dar pentru ca observ lipsa de entuziasm, cred ca nu se pune problema sa ne strangem... Iar pe ducatiblog nu stiu unde as putea posta ceva.
  10. ok atunci sa fie asa azi 20.02.2013 FABRICA orele 19.30-20.00. Care are placerea de a imparti un pahar de vorba si doua opinii este asteptat!
  11. Ce ziceti de o intalnire Miercuri, asa de genul celei de la Academie, printr-o crasma din Bucurestiul asta mare? Ca parca e prea liniste pe aici si poate mai schimbam si noi o impresie, doua legate de noul sezon ce va urma?
×
×
  • Creează nouă...