Sari la conținut

Buzz

Membru
  • Număr conținut

    150
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    plastic
  • Motocicleta
    '16 Yamaha MT-09 Tracer

Informații profil

  • Motociclete detinute
    '04 Z750, '08 Yamaha XT660Z Tenere, '09 Yamaha FZ1 Fazer GT, '08 Aprilia Dorsoduro 750, '16 Yamaha MT-09 Tracer
  • Interests
    Orice lucru de folos.

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

Buzz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Maris Fest, 16-18 Iunie 2017, Târgu-Mureș, un festival Moto-Rock organizat de Legio Maris RC, la a 3-a ediție care cuprinde concerte rock pe durata celor 3 zile, concursuri moto ș concursurii la scenă și nu în ultimul rând parada moto (peste 1000 de motocicliști anul trecut, a fost superb, vizionați clipul de mai jos) Intrare și campare gratuită. Vă așteptăm!
  2. Mersi de raspuns, incercam sa imbunatatim de la an la an, in limita posibitatilor...si anul acest vom avea un line-up destul de bun plus multe surprize la parada si concursuri, am inceput sa anuntam formatiile, pana acum: Alternosfera, Tiarra, Relax, W3 4R3 NUMB3RS si vor mai urma altele de mare succes. Se poate urmari evenimentul pe Facebook aici: https://www.facebook.com/events/263331984126992/ Va asteptam!
  3. Salutare tuturor! Vă invităm în perioada 16-18 Iunie la Târgu-Mureș la a 3-a ediție a festivalului Maris Fest, un festival dedicat motocicliștilor și iubitorilor de muzică rock! În cadrul festivalului avem și o paradă moto, unde anul trecut am depășit 1000 de motociclete! Detalii găsiți pe pagina de Facebook. www.facebook.com/MarisFest Urmăriți minunatul clip de mai jos! Vă așteptăm cu drag!
  4. Salutare! Ne bucuram ca prima editia a festivalului moto - rock Maris Fest de anul trecut a fost un succes si va invitam si anul acesta alaturi de noi, in perioada 17-19 Iunie, la Targu-Mures, sa ne distram si sa savuram o bere rece pe ritmuri de tobe de motoare si muzica rock. Vremea se pare ca tine cu noi, avem loc de campare gratuit cu dusuri gratuite, intr-o zona special amenajata, chiar langa fest, pe malul raului Mures. Detalii asupra evenimentului gasiti in evenimentul oficial de pe pagina Facebook: https://www.facebook.com/events/603122759840259/ Apreciem orice share/invite care e posibil. Pe de alta parte, va invitam Sambata, ora 12 in parcare la Promenada Mall Targu-Mures la o parada superba, anul trecut am fost in jur de 300. Poze de anul trecut gasiti aici: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.919396418143132.1073741832.890091174406990&type=3 Detalii asupra paradei, care se va incheia la locatia festivalului cu o serie de concursuri interactive, aici: https://www.facebook.com/events/1167272906625237/ Atasez afisul si un print cu locatia festivalului. Va asteptam! Asfalt Uscat!
  5. Am atasat harta locatiei, plus artele cu iesirile principale. Str. Plutelor - langa Complexul Muresul sau Complexul de Sport si Agrement Muresul, pe malul raului Mures , il gasiti pe GPS foarte usor.
  6. Asociația Moto TGM din Târgu-Mures are plăcerea de a invita toți motocicliștii și iubitorii de rock la Maris Fest, Târgu-Mures, 18-20 Septembrie. Maris Fest este un festival în primă ediție, care aduce publicului oportunitatea de a cunoaște cultura motociclismului îmbinată cu cele mai bune ritmuri de muzică rock contemporană. Pe scenă vor concerta următoarele formații: Vineri, 18 Septembrie 2015: Prospekt, Times of Need, Marchosias, Rotilos, Black Diamond Sambata, 19 Septembrie 2015: Mantra, Evergreed, The Blast, New Proscenium, Bucovina, Kempes, SiriuS Duminica, 20 Septembrie 2015: Halmirys, Mercedes Band, Gothic, GOD, Piramis Pentru un plus de adrenalină și distracție vor exista diverse concursuri interactive cu premii(mers incet, ruleta ruseasca cu oua, bautul halbei de bere contratimp etc.) și alte activități: • Parada Moto (campanie de conștientizare a motocicliștilor în trafic) • Cursuri de prim-ajutor (SMURD) • Airsoft • Paintball • Cățărare • Karting • Kaiac Locația în care se va desfășura evenimentul se află pe malul râului Mureș, lângă complexul de agrement "Mureșul". Intrarea este gratuită. Pentru cei interesati de campare, va exista un loc special amenajat, pana si un numar limitat de cazare la cort gratuit. Detalii amănunțite: https://www.facebook.com/events/473830392797835/ Vă așteptăm!
  7. Salut. Recomand cu caldura http://www.scoalaiq.ro/, suna si discuta cu Dl. Aurel Maier, presedintele Asociatiei Moto TGM - 0740294297/0265-264.707 sau 0745-40.40.37
  8. http://www.ebay.com/itm/Kawasaki-Z750-Z1000-belly-pan-bug-spoiler-fairing-/390785140147?pt=UK_Motorcycle_Parts_13&hash=item5afc9c05b3&vxp=mtr Robi, oriunde ai fi, ar fi bine sa scoti pozele cu motorul meu de pe ebay. (ma rog, fostul motor ca l-am dat ieri) P.S - sau macar sa ma fi intrebat daca e ok sa le pui. Omenia e lucru mare!
  9. Pune niste poze sa vedem frumusetea Azi am facut ultima tura, cred. Luni vine cu platforma dupa el noul proprietar. Sunt putin trist, dar cred ca trece dupa ce imi iau alt motor )
  10. @mitzaboldan - http://www.motoemotion.ro/accesorii-universale-Barracuda/oglinzi-retrovizoare-barracuda-street-set.html , astea le-am pus eu, se vede bine, am vizibilitate mai larga decat cele originale. Pe de alta parte dupa o anumita viteza poti sa iti bagi pl in ele oglinzi @dark_lord86 Ai PM cu bugspoiler-ul, sper sa intelegi ce ti-am scris
  11. De la un tip ce lucreaza in fibra, pe okazii am dat de el. User andiandi parca..are bugspoilere pt mai multe tipuri de motoare. 250 ron parca..da-i un mesaj intreaba-l daca mai poate face si daca e nevoie iti explic ulterior cum sa faci prinderea.
  12. Eu mi-am pus bugspoiler, ma rog, am pus multe in ultima perioada ) cam asa arata acum, am investit ceva banuti in el dar e superb. Momentan e la vanzare, mi s-a pus pata initial pe un BMW F800GS, dar dupa ce am citit cate probleme are am renuntat. Ma orientez spre un BMW F650GS Dakar din 2004+, sunt om de munte si mi-as dori sa umblu pe coclauri...ma gandeam sa il tin pe asta si sa imi iau un Dakar langa, insa nu cred ca ar fi o investitie cu cap ) Boala mare motociclismul...
  13. Buzz

    Auto-moto-ring Tg Mures

    Hah! Buna asta! In situatia de fata e cam circuit de cross pe acolo. Anul acesta poate reusesc sa monteze toaletele ecologice
  14. Buna treaba, Foarte curios sunt de diferenta telescopului. Am revenit si eu, dupa o revopsire majora ca sa imi fie pe plac, cateva reglaje si o mica accesorizare. Urmeaza sa o accesorizez cu o toba, oglinzi, manete, monopost, inca cateva maruntisuri si probabil voi schimba lichidul de racire si de frana, pana in sezonul ce vine am timp. Am iesit azi si am inghetat, a fost cam ultima tura pt. mine. Ma gandeam intr-o perioada sa il vand ca sa trec la alta categorie, insa din motive financiare am ales sa mai stau 1-2 sezoane.
  15. Verifica furtunul de supraplin(iasa sub rezervor, pe una din laterale, paremise stanga si duce in jos, ca celelalte furtunase care iasa langa lant) sa nu fie infundat, din cate stiu are rol sa elibereze din presiunea din rezervor pt. a nu face poc la temperaturi mari(combustibilul se dilata la temperaturi mari). Cred ca de asta vorbesti: )
×
×
  • Creează nouă...