Sari la conținut

nazzy

INACTIV
  • Număr conținut

    33
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de nazzy

  1. Da ce mai am loc de tine. Si din partea mea s-o pupe popa daca scapa de tine
  2. Bei ciocaristilor, azi sa incheiat sezonu si la mine, am facut ultima plimbare, din Militari pana in Chitila unde am bagato la iernat, norocul meu este ca cei la care am duso au 10000 mp de curte asfaltata pe care o dezapezesc non stop. Asa ca ma pot invarti prin acea curte cand vreau. Apropo, se gasesc patine si pt mine ? port 47 la laba.
  3. Bravo Nocturnus85, la astia cred ca le este sete si nu stiu pe cine sa il faca sa dea de baut de baut, ti-ai dreak de Acolisti de la Rond Asteptaiva randul, Road Captain este primul.
  4. Razvane, daca vrei si masaj in sea, eu iti recomand sa mergi la sex shop, ce iti trebuie pt. masaj, extern, intern, acum nu stiu daca o sa iti mai vina sa te dai jos de pe motor.
  5. mai Dariane, aia este paroasa si umeda, nu are ochii rosii si colti. eu cred ca tu ai vazut altceva )))))
  6. Daa, am ne-a dus A. V. la zoo si ne-a aratat maimuta
  7. Problema este ca si la celalalt traseu. La ce am vazut eu la meteo, in sud va fi ceata in cursu diminetii si rece in general, la munte soare si mai cald, in rest nu am probleme cu nici unu din trasee.
  8. Deci, cum am spus mai sus, duminica este mai cald la munte decat la campie, se mai poate discuta traseul sau este batut in cuie ?
  9. De acord cu Steliadis, si eu sunt de aceeasi parere, ca aceasta gasca este una super ok si nu ar trebui sa ne impiedicam de niste insemne, important este sa iesim la cat mai multe plimbari impreuna, sa ne distram si nou veniti sa fie bine primiti in gasca cu sau fara patch. Si eu va iubesc, pe unde va prind si traiasca swingul, eu vin cu nevasta-mea Paladina. Cine face schimb cu mine ?
  10. ca ofera identitate unui grup, sunt de acord cu tine, cu toate ca eu ies cu acest grup pt ca baietii sunt OK (fetele nu, au venit cu masina joi) iesim la cate o plimbare, ne distram, etc, suferim de aceeasi boala sa zic asa, nu vin pt patch sau alte reguli, daca vroiam asta ma bagam deja intr-un culb. Despre problemele din trafic, nu sunt de acord, eu opresc mereu daca vad pe careva pe 2 roti ca are probleme, opresc si daca ii pot da o mana de ajutor, o fac, indiferent ca face parte dintr-un grup sau nu, club sau mai stiu eu ce. Ce ar fi sa nu mai opresti decat daca este din grupul tau, gandestete ca esti tu cel cu probleme si o sa te uiti lung pe sosea, poate poate trece unu din grupul tau, iar ceilalti or sa treaca, se uita la pacth-ul tau si merg mai departe doar pt. ca nu este la fel cu patch-ul lui. Oricum grupul nu o sa ramana in aceeasi formatie, uni or sa se piarda pe drum, din diverse motive, or sa apara altii. acum nu o sa ii obligi sa poarte un pacth ca sa iasa cu tine. Poate gandesc eu gresit dar........
  11. Vali in weekend este vreme frumoasa la munte si ceata si mai rece la campie, nu mai bine mergem spre munte ?
  12. Bai fondatorilor, si eu vreau ce vrea RazvanM si in plus mai vreau cranii, moartea calare pe Honda (sau ii pun lu Vali o coasa in mana si ii fac o poza), sange pe vesta, ce atatea discutii cu patch-urile astea, deja va eliminati din grup daca nu le coaseti la fel, ne-am adunat ca sa mai facem cate o iesire, o plimbare, nu mai bine o lasam asa ca si pana acum, ce atatea reguli
  13. Si eu sunt tot calare, asa ca joi vin si eu cu iapa
  14. Baaai soferistilor, in weekend se anunta vreme buna, eu vin pe 2 roti
  15. Darianeeeee, aia este petarda, eu ma refeream la o pocnitoare vie. Iti dai seama ca daca ii dau foc lu asta in loc sa pocneasca, ma baga la mititica
  16. ca ai adus vorba, nu treci pe lista si cateva parapante sau macar pocnitori
  17. Inaltimea ta Vali, Razvan are dreptate BAUTURA ai trecut-o, vezi ca mie imi place sa fie masa plina
  18. Ma bag domnu Vali, sa vina cu tanga si fara sutien pe el, sa vezi ce clisma solida ii fac.
  19. La Vali treceti o singura persoana, pt. ca a doua persoana vine cu mine
  20. Hotarati-va pana atunci sa stiu ce vorbesc acolo.
×
×
  • Creează nouă...