Sari la conținut

belitu

Membru
  • Număr conținut

    27
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Roman
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    kawasaki vn 800 drifter, ij 56, java 350
  • Numar Moto
    NT 82 BLT

Informații profil

  • Motociclete detinute
    IJ JUPITER 5, kawasaki vn 800 drifter, java 350, ij 56

belitu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. belitu

    Ce atas e asta?

    Oricum, cred ca sunt doua variante: ori o reconditionez, ori o conserv. Se mai gasesc piese? Ma gandesc ca poate ar trebui schimbate segmenti, piston, cilindru. Original instalatia e pe 6 volti?
  2. belitu

    Ce atas e asta?

    Nu cred ca e cazul sa ne suparam. Am cerut sfat, am primit sfat. Stai linistit ca nu urmez toate sfaturile pe care le primesc. Speram sa fie ceva de atasul ala, dar daca nu e, nu plang...prea mult. Probabil asta e motivul pentru care nu am gasit atas la fel pe net (probabil fiecate cooperativa mestesugareasca facea altfel). Multumesc pentru sfaturi inca o data! Si daca o las uitata in sopron, cu scopul de a fi inca un proiect, tot e bine. Cresc copiii si poate-i feresc de ocupatii daunatoare folosindu-ma de preocupari benefice cum ar fi reconditionarea acestei motociclete.
  3. belitu

    Ce atas e asta?

    Multumesc de raspunsuri! Din cate mi-a spus prietenul ala al meu, a fost pornit de curand si cred asta. Am mai avut ijuri si as putea sa-l fac sau sa-l pun la conservat in container langa java. Multumesc inca o data tuturor!
  4. Am luat Motocicleta ieri de la un prieten si nu stiu ce s-ar merita sa fac cu ea. Imi poate spun e cineva ceva despre atas?
  5. Si noi am fi venit, daca nu se modifica data. nu am lipsit pana anul asta niciodata din 2006. Anul asta era planuita intrunirea cu data veche. Imi pare rau, va respect, dar v-am injurat ca ati schimbat data, desi sunt sigur a nu din vina voastra.
  6. o sa-ti facem un carucior cu rotile, sa am cui ma alatura, daca nu te recuperezi mai repede.
  7. belitu

    Kawasaki Vulcan

    Multumesc oricum! Mai caut.
  8. belitu

    Kawasaki Vulcan

    multumesc! am lasat p.m. pana raspunde colegu', poate ma poate ajuta altcineva. multumesc! am lasat p.m. pana raspunde colegu', poate ma poate ajuta altcineva. multumesc!
  9. belitu

    Kawasaki Vulcan

    Salut, baieti! Am un drifter de 800 si as vrea sa-i schimb ghidonul. am o idee cam cum as vrea sa fie, insa nu stiu ce anume sa comand sau sa cumpar ca nu-mi dau seama din pozele de prezentare cum ar arata pe motocicleta. Motocicleta rosie e a mea, iar pe cea neagra este modelul de ghidon pe care l-as vrea. Multumesc! Belitu pozele
×
×
  • Creează nouă...