Sari la conținut

sanduionut

Membru
  • Număr conținut

    171
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Cluj Napoca
  • Carnet moto din
    2009
  • Motocicleta
    Honda Hornet 2005

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Honda CB 500, KTM exc 450

Vizitatori Recenți Profil

502 citiri profil

sanduionut's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, astăzi mi-am sincronizat carburatoarele la Viespea mea (2006). Am vrut doar sa împărtășesc cu voi acest aspect. PS, poate o fi doar efectul Placebo, însă eu simt o diferența majora atat la rulare cat și la relanti. "Echipamentul / CarbtunePro" l am cumpărat de pe net cu 250 RON. Atașez mai jos o poza cu rezultatul:
  2. Salutare, Vreau sa imi cumpar alarma la motor (hornet 2006), dar m-ar interesa cu un drum sa pun si pornire la telecomanda. Avand in vedere HISS-ul care trebuie sa detecteze cipul din cheie, credeti ca ar functiona ?
  3. Salut, aveti idee ce cod are piesa din imaginea de mai jos (da, stiu ca este mufa de la releul de pornire). Sau ma rog, de unde pot sa o comand.
  4. Oare ai idee de la ce ramane aprins in bord ledul portocaliu? Inca o chestie, pornit la rece motorul nu scoate nici un pic de fum (alb sau negru).
  5. Salutare Ducatisti. Ce parere aveti de 695-ule acesta: http://www.bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20695-din-2007-632401.html Mi-a trimis mai multe poze luate mai de aproape si mai clare, plus o filmare in care porneste motorul la 'rece'. Dupa ce porneste motorul, ramane aprins becul portocaliu de 'check engine'. Ar fi ceva dubios cu asta? Omul spune ca asta a aparut dupa de a incercat sa porneasca motorul cu bateria descarcata.
  6. Salutare colegi. Fratele meu doreste sa achizitioneze un Monster 695 din 2007. Mai exact acesta: http://bikeshop.ro/motociclete/anunturi-vanzare-motociclete-second-hand-ducati-monster%20695-din-2007-632401.html Imi puteti da cateva stafuri despre model, cum se comporta 695 si care ar fi problemele lui? Efentual si cateva pareri despre moto din anunt ar fi foarte utile.
  7. Ok, revin cu detalii. Se pare ca statutul meu este pe duca. Cel mai probabil sezonul următor am sa il rebobinez.
  8. Astazi ma duc la un electrician sa verificam problema. @luk77 am sa verific si masa de la releu. Alta chestiune: poate fi o coincidenta sau nu, dar de cand am pus-o la iernat mi-au murit efectiv 2 bujii de la 2 fise diferite. Mentionez ca bujiile au murit la distanta de cca 1-2 luni. Bujiile au fost schimbate acum 3 ani, deci cred ca: ori am fost pacalit (bujii de proasta calitate), ori am o defectiune pe instalatie ori a fost o coincidenta nefasta. Ce parere aveti ?
  9. Salutare prieteni! Mi-am schimbat de curand bateria si am fost cu motocicleta pentru verificarea incarcarii ( necesara pentru garantie). Domnul de acolo a consemnat incarcare de 12.8 v la relantiu si mi-a spus ca trebuie sa fie intre 13.5-14.5. In ture parea sa urce "corespunzator" intre 13.2-13.8 Gasesc undeva datele oficiale de la honda in manual? Voi ce parere aveti ? PS. detin modelul din 2005 (ce porneste cu faza scurta automat)
  10. 90 + curier (produs de Vicma.es)
  11. @danny_nt, Mersi de raspuns, dupa cum am scris si in prima postare cablul efectiv s-a rupt. Nu mai accelereaza deloc iar pentru comanda online trebuia sa confirm daca e cablu de tur sau de retur. Am rezolvat, ajunge vineri si il montez
  12. Salut, Cine stie ma poate ajuta in urmatoarea problema: Mi s-a rupt unul dintre cablurile de la acceleratie, insa nu stiu sigur care (tur sau retur). Am atasat 2 fotografii (cablul rupt este primul pozitionat inspre maneta de frana) Multam fain !
  13. Da bravo ma, ai fost super de ajutor...
  14. Salutare. Am patit o chestie mega ciudata zilele trecute: am ajuns la garaj si am vazut ca imi lipsea complet "chestia" care regleaza roata pe partea dreapta. Habar nu am cum s-au desfiletat ambele piulite si a cazut si "tablita" prin care intra filetul respectiv. Intrebare: cum se numeste pisea respectiva? Potriveste si de la modele mai vechi ? Al meu e din 2005. Mersi,
  15. http://www.piesemotociclete.ro/index.php?route=product/category&path=12_6340_6341_10467_58837_58841 am gasit aici. is curios care dau termen de livrare mai bun ionut.sandu@jontech.ro
×
×
  • Creează nouă...