Sari la conținut

alinuttzz1990

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de alinuttzz1990

  1. Exista in comert bec pe LED cu doua poziti (ce iti trebuie tie pentru stop) dar nu prea isi face treaba din ce am vazut la altii. Mai bine acorperi plasticul transparent si iti montezi o alta lampa cu un led alb pentru iluminare nr. Salut

  2. salut, sunt din cluj, am cumparat Aprilia Leonardo de la ei, anul trecut, am fost foarte multumit de serviciile lor, aceeasi parere o am si acum. Un prieten a cumparat in toamna Yamaha Majesty 400 si la fel, e super multumit de serviciile lor. Firma asta nu aduce moto/scutere accidentate, cazute, etc, 90% au vopsea originala, chiar daca are 2-3 zgarieturi. Ei asigura transportul daca te intelegi cu Csabi(sefu) la telefon. De negociat negociaza 50-100 euro maxim.Spor la cumparaturi. Apeleaza cu incredere ca is baieti de treaba.

  3. Salut,

     

    Eu am un honda jazz de 250. Lichidul despre care vorbesti e mai mult ca sigur ulei din baia de ulei. Din carcasa filtrului de aer are un furtun care ajunge in carterul superior unde se afla uleiul. Vaporii de ulei ajung prin acest furtun in carcasa filtrului si sunt recirculati pe admisie.

    Toata treaba asta este ca sa scoata emisii mai putin poluantesi sa nu ai probleme atunci cand ai compresie scazuta. Este echivalentul EGR-ului de la diesel.

    Din carcasa filtrului de aer ar trebui sa ai si un mini rezervor pentru strangerea uleiului. Trebuie sa te uiti daca nu s-a umplut. Daca da sa il golesti.

    ai dreptate. curata-l si pune-l la loc si verifical dupa 500 km. Daca ai din nou lichid inseamna ca segmentii sunt putin uzati si de aceea iti baga in filtru.

    Util

    In primul rand, multumesc pentru raspuns. Pe Andrei il stiu din vedere dar maine il voi suna sa vad cum sta cu timpul. Multumesc

    Util

    Salutare tuturor motociclistilor. Apelez la voi cu urmatoarea intrebare. Doresc sa merg la un mecanic (priceput) sa imi faca un reglaj de carburator la un Aprilia Leonardo 250 cc. Pe cine imi recomandati? Multumesc

×
×
  • Creează nouă...