Sari la conținut

alinuttzz1990

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de alinuttzz1990

  1. Exista in comert bec pe LED cu doua poziti (ce iti trebuie tie pentru stop) dar nu prea isi face treaba din ce am vazut la altii. Mai bine acorperi plasticul transparent si iti montezi o alta lampa cu un led alb pentru iluminare nr. Salut
  2. kilometrajul toti il manaresc, nu numai ei. Daca stii la ce sa te uiti, iti dai seama daca are sau nu km reali
  3. salut, sunt din cluj, am cumparat Aprilia Leonardo de la ei, anul trecut, am fost foarte multumit de serviciile lor, aceeasi parere o am si acum. Un prieten a cumparat in toamna Yamaha Majesty 400 si la fel, e super multumit de serviciile lor. Firma asta nu aduce moto/scutere accidentate, cazute, etc, 90% au vopsea originala, chiar daca are 2-3 zgarieturi. Ei asigura transportul daca te intelegi cu Csabi(sefu) la telefon. De negociat negociaza 50-100 euro maxim.Spor la cumparaturi. Apeleaza cu incredere ca is baieti de treaba.
  4. ai dreptate. curata-l si pune-l la loc si verifical dupa 500 km. Daca ai din nou lichid inseamna ca segmentii sunt putin uzati si de aceea iti baga in filtru.
  5. alinuttzz1990

    Util

    In primul rand, multumesc pentru raspuns. Pe Andrei il stiu din vedere dar maine il voi suna sa vad cum sta cu timpul. Multumesc
  6. alinuttzz1990

    Util

    Salutare tuturor motociclistilor. Apelez la voi cu urmatoarea intrebare. Doresc sa merg la un mecanic (priceput) sa imi faca un reglaj de carburator la un Aprilia Leonardo 250 cc. Pe cine imi recomandati? Multumesc
  7. Poate avea limitator la variator (saiba), la toba, la CDI, la muzicuta(admisie) sau la filtru de aer. Verifica tot, si vezi. Daca are piesa atasata de tine intre filtru si carburator, 100% ii limitator.
  8. Daca ii inmatriculat la sat (are talon de primarie) ca sa poti sa il pui pe primarie pe oras, trebuie sa ii faci RAR-ul si la RAR iti trebuie talon de italia.
  9. Si eu am luat un Leonardo de la ei, super multumit de marfa si de pret. Un amic si-a luat Majesty 400cc cu 1600 E de la ei, la fel este de multumit si el de serviciile lor.
×
×
  • Creează nouă...