Sari la conținut

gabytzu_cra

Membru
  • Număr conținut

    47
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de gabytzu_cra

  1. Mersi frumos, sunt din Rm Valcea dar cand o sa am drum la Buc o sa sun. Eram curios daca a mai facut cineva modifiarea.
  2. Doresc sa ii pun toba sport ,sa ma aud in trafic pentru ca merg mai mult prin oras..dar cu catalizatorul o pun degeaba. Asta am gasit pe un forum de it.
  3. A modificat cineva galeria anuland catalizatorul la hornet pc41? Sau stie cineva de unde pot lua galerie fara catalizator?
  4. Este confectionata din teava inox, goala. Am filmulet dar nu stiu cum sa il postez aici de pe telefon. trim.52D1240F-A77E-4841-B18C-B953B1DD9E3B.MOV
  5. Poate intereseaza pe cineva o toba din inox.
  6. Vinde cineva tobe sport pentru GSR 600 evident. Sau daca a modificat cineva toba stock, la ce rezultate a ajuns? Multumesc
  7. mersi frumos, poate cand vine caldura ne strangem mai multi la o plimbare ceva
  8. Salut tuturor, Ma numesc Gabi posesor Honda Hornet 600 din 2001, cam moarta treaba pe aici..oare din cauza vremii?
  9. nimeni care sa ma ajute si pe mine..?
  10. Am nevoie de un CDI bun pentru al verifica pe al meu sa vad daca acolo e buba..daca ma poate ajuta cineva as fi recunoscator.. Hornetul meu este din 2001..
  11. Ramnicu Valcea pot veni si cu ea intr-o duba ceva in Bucuresti/Pitesti, Dar mai mult de o zi nu pot sta cu ea acolo
  12. Am verificat/masurat releul si incarca bine..chiar nu ii dau de cap..( si nu am nici un mecanic bun aici...
  13. multumesc mult pt sfaturi, momentan o am la un mecanic, o sa il sun maine sa ii spun . va tin la curent .
  14. Salutari tuturor. Sunt nou pe forum,acum cam 3 luni mi-am achizitionat si eu o Honda Hornet de 600. Va spun de la inceput ca este primul meu motor deci nu ma prea pricep. Am si eu cateva probleme la el, poate ma ajutati cumva..cand se incalzeste putin icepe sa mearga intrerupt si da rateuri uneori.. dupa 7-8000 turatii imi taie acceleratia si merge interupt..am schimbat bujiile ,curatat si sincronizat carburatoarele degeaba.. Imi cer scuze daca am postat gresit.
×
×
  • Creează nouă...