Sari la conținut

cretzulici

EX+
  • Număr conținut

    5
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

cretzulici's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ms mult de primire si aveti grija de cum conduceti caci sunt multi acre se joaca cu volanul si tot voi aveti de suferit mai rau de inconstienta unora!decitit citesc cam din iarna,ce e drept nu pe site-ul asta(dar recuperez eu)! ceea ce vrea sa faca silvan e sa-si puna toate fetele poze cu ele (pe motoare),dar a zis-o intr-un mod foarte subtil!
  2. ms strumfuadi! cat depre vazutul la fata............hm.......mi se pare ca daca nu ai moto si nici nu cunosti pe nimeni nu prea ai ce sa cauti pe la intalniri.Gura casca sunt peste tot sau cel putin asa m-as simti eu!Cu 2-3 luni inainte sa ma apuc sa imi caut moto de cumparat e normal sa vb cu cineva care are modelul pe care as vrea eu sa-l cumpar, sa cer informatii si poate atunci sa vin pe la intalniri sa-mi mai fac o parere!Parerea mea.......!
  3. Buna! Sunt si eu o noua venita pe forum si din cate stiu eu, nu e frumos sa nu te prezinti,asa ca ......dalia este numele meu,stau in bucuresti(deh....la facultate),iar permis inca nu am,dar fac scoala ptr categoria A!sper ca in curand sa mai fie pe plastic inca o litera la ce ai voie sa conduci ! Aveti grija cum conduceti si multam daca ma primiti printre voi sa mai invat si eu cate ceva!
×
×
  • Creează nouă...