Sari la conținut

Zoran IasinGrozescu

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Zoran IasinGrozescu

  1. Cred ca ar suna bestial.Eu pe cel rosu l am luat cu tobele golite... si face precum un monstru :) , iar cel negru il am cu tobele originale si se aude superfain...dar parca putin cam cuminte.Probabi ca reteta corecta este intre ceea ce am eu.Adica doua Akrapovic cum zice colegul mai sus.

  2. Clar , de aia zic ca tre sa tinem aproape....si eu mai am ceva piese ...si mai stiu cativa ce mai au piese.Ne informam reciproc.Apropos...o sa vreau o poza cu sprayul sau macar denumirea si caut eu.

  3. Asta ar fi interesant.Si la minr sunt urate galeriile dar am inteles ca nu prea tine vopseaua.Daca aflii ceva sau gasesti ceva vopsea calumea... te rog sa postezi. Chiar ma intereseaza.

  4. Te felicit , Doamne ajuta , sa o stapanesti sanatos si fara incidente!Si eu sunt posesorul unui astfel de utilaj.De fapt a doua dihanii (una rosie si una neagra) acum vreau sa o inmatriculez pe cea neagra.Ma bucur sa vad ca mai sunt dinozauri (TL-uri) V Tiwin prin Romanica.Din cate am vazut si stiu... , nu suntem prea multi. Ar fi fain daca am reusi sa ne cunoastem...sa stim unii de alti ...sa mai aflam noutati...piese..chestii...

    De treaba cu reglajul suspensiei tin sa marturisesc ca nici eu nu am facut.Daca cumva ii faci ceva , pune aici sunt curios.

    Cad despre putere si cuplu si sunet....,nu stiu daca ai apucat sa mergi cu ea dar eu inclin sa cred ca nu sunt foarte multe motociclete asemeni TL-ului ( mie-mi place sa scriu si pronunt putin altfel T- Leului si T-Leu ) isi merita cu prisosinta aceste apelative. Posesorii de V Twin stiu despre ce vorbesc.

    Sper sa tinem legatura.Poate mai vad si alti proprietari de Suzuki T Leu :) topicul si mai postam una alta pe aici.ASFALT USCAT SI DOAMNE AJUTA!

  5. pana acum niciun spray termic nu mi-a rezistat:

    astea negre de aprox 20 lei se coc, albesc si se cojesc rapid , max 1 luna de folosire

    spray-uri cu zinc 99% de >50 lei ceva mai bine dar nimic spectaculos

    pana la

    spray special de XXXXgrade pt care am pregatit suprafata bine, am degresat, spray-at in 3 straturi intercalate de coaceri in cuptor si coacere finala etc.

    Binenteles ca asta ultimul (aprobat aviation) a dat rezultate ceva mai bune dar dupa 1 luna de folosire rasar pete de rugina si cel mult in juma' de an trebuie sa repet operatia.

    E vorba de coate de Nipru, dar si toba finala incepe sa-si arate defectele.

     

    Asa ca daca aveti unde, cromati-le.

    Eu mai deranjat sunt de galeriile de evacuare....alea as vrea sa le vopsesc.Am auzit ca exista si ceva banda neagra....dar e cam scumpa.

  6. vind genti givi de 150l format din 3 genti se poate adapta pe mai multe modele moto . se pot vedea in arad . cine vrea poze sa dea pm . alte detali la 0742461655

    pret si poze?

     

    Caut sa cumpar comenzile stanga dreapta pt un suzuki tl 1000s din 98.Am inteles ca merg si de pe alte suzuki.Multumesc.0722582939

  7. deci fogcity e un gunoi.

    e o folie care vrea sa imite pinlockul, dar este mult mai subtire, iar stratul de lipici e si ala foarte subtire. din cauza asta, dupa ce il lipesti, incepe sa se lipeasca si folia de viziera ici colo, in loc sa pastreze spatiul intre viziera si folie.

    ma rog, am montat cu chiu cu vai, am iesit. la primul semafor s-a aburit instant. am zis sa ridic viziera si asta e. oi vedea acasa ce fac. nu se mai dezaburea. nu vedeam nimic. ma opresc pe dreapta, dau viziera jos (o adevarata placere pe intuneric) si constat ca folia avea ca un lipici pe ea, care in combinatie cu aburul a facut o mazga. cred ca era lipici ramas de la folia pe care a fost aplicat plasticul. m-am chinuit cu un servetel sa iau mazga aia, am curatat cat de cat (cu scuipat evident, ca mobra nu are lichid de parbriz), pun la loc si dau sa plec....facea niste halouri de zici ce-i aia. parca luasem LSD. folia o gasiti pe marginea drumului. mi-a umplut si viziera de lipici si era sa stric si mecanismul.

    Nu pot sa cred.... , e bine sa stim.
  8. sint 2 tipuri la kbc de pinlock. unu intradevar e mai lat putin. nu am avut nici o problema dupa ce lam montat. sa potrivit perfect cel mai mic. .. da nu mai stiu care e.daca faci comanda specifica ca vrei cel ingust nu cel inaltat sus. uitate pe net si intelegi ce zic. ei vb cu astia de la cine iau si stiu exact ce sati aduca

    am impresia ca de vr2 am luat eu daca nu ma insel.

    Multumesc mult pt specificatii.
×
×
  • Creează nouă...