Sari la conținut

Zoran IasinGrozescu

Membru
  • Număr conținut

    135
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Suzuki TL 1000 V-Twin

Zoran IasinGrozescu's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Cunosc..., gasesti aici pe topicuri si mult...sub jumate, facute la noi.Nu am vazut si auzit live....montate... , se aud frumos?au ceva amortizoare inauntru ?
  2. superfain ce zici tu....dar parca 400 e cam mult.Daca apare ceva second la jumate de pret....poate poate...
  3. Da sunt tobele ei .Pacat de sudurile alea....
  4. Da sunt tobele ei .Pacat de sudurile alea....
  5. Cred ca ar suna bestial.Eu pe cel rosu l am luat cu tobele golite... si face precum un monstru , iar cel negru il am cu tobele originale si se aude superfain...dar parca putin cam cuminte.Probabi ca reteta corecta este intre ceea ce am eu.Adica doua Akrapovic cum zice colegul mai sus.
  6. Asa cum zici....trebuie mare atentie la mana dreapta...cuplu naucitor
  7. Clar , de aia zic ca tre sa tinem aproape....si eu mai am ceva piese ...si mai stiu cativa ce mai au piese.Ne informam reciproc.Apropos...o sa vreau o poza cu sprayul sau macar denumirea si caut eu.
  8. Asta ar fi interesant.Si la minr sunt urate galeriile dar am inteles ca nu prea tine vopseaua.Daca aflii ceva sau gasesti ceva vopsea calumea... te rog sa postezi. Chiar ma intereseaza.
  9. Mda...foarte frumos! ...ca noi. Tine-o tot asa.Astept sa le vad si sus.
  10. Spor la treaba.Tinem legatura.Cele bune.
  11. Te felicit , Doamne ajuta , sa o stapanesti sanatos si fara incidente!Si eu sunt posesorul unui astfel de utilaj.De fapt a doua dihanii (una rosie si una neagra) acum vreau sa o inmatriculez pe cea neagra.Ma bucur sa vad ca mai sunt dinozauri (TL-uri) V Tiwin prin Romanica.Din cate am vazut si stiu... , nu suntem prea multi. Ar fi fain daca am reusi sa ne cunoastem...sa stim unii de alti ...sa mai aflam noutati...piese..chestii... De treaba cu reglajul suspensiei tin sa marturisesc ca nici eu nu am facut.Daca cumva ii faci ceva , pune aici sunt curios. Cad despre putere si cuplu si sunet....,nu stiu daca ai apucat sa mergi cu ea dar eu inclin sa cred ca nu sunt foarte multe motociclete asemeni TL-ului ( mie-mi place sa scriu si pronunt putin altfel T- Leului si T-Leu ) isi merita cu prisosinta aceste apelative. Posesorii de V Twin stiu despre ce vorbesc. Sper sa tinem legatura.Poate mai vad si alti proprietari de Suzuki T Leu topicul si mai postam una alta pe aici.ASFALT USCAT SI DOAMNE AJUTA!
  12. Eu mai deranjat sunt de galeriile de evacuare....alea as vrea sa le vopsesc.Am auzit ca exista si ceva banda neagra....dar e cam scumpa.
×
×
  • Creează nouă...