Sari la conținut

cojocaru_t

INACTIV
  • Număr conținut

    49
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de cojocaru_t

  1. DUMNEZEU SA II ODIHNEASCA IN PACE!

     

    dar vreau sa te intreb si eu ceva.Daca eu dau de categoria b,in primul an sunt obligat sa imi iau dacie,sau o masina care nu depaseste nu stiu cati cai putere?uite acum fac si eu scoala pentru moto si nu am gasit nicaieri in legislatie ca in primii doi ani de permis categoria A,trebuie sa conduci un motor pana in nu stiu cati kw.uite ce scrie in legislatie:viteza maxima admisa in afara localitatilor pentru autovehiculele ai caror conducatori au mai putin de un an practica de conducere sau pentru persoanele care efectueaza pregatirea practica in vederea obtinerii permisului de conducere este cu 20 de km / h mai mica decat viteza maxima admisa pentru categoria din care fac parte autovehiculele conduse. atat,nimc mai mult

     

    Inteligenta n-a omorit pe nimeni prostia DA.

    Fereste-te....

  2. vad ca au aparut vreo 20 de noi membrii(probabil liceeni colegi cu defunctii)care bat campii la mare arta.ca stiu ei ce motor era si ce putere avea...era un zx6-r si atat.nu cine stie ce!!

    hmmmm......nu sunt eu un sfant,bag in fiecare zi 200si ceva in pasajul lujerului dar...NUMAI CAND E GOL SI SUNT SINGUR.ii dau si eu 150 in oras dar numai cand e liber si pe strada si pe trotuar.,nu ca sa impresionez ci pt ca simt nevoia sa-i dau.

     

    niciodata pe stazi aglomerate,cu pasager,sau fara casca.

    am patit-o si m-am invatat minte (la viteze mici)

    putini inteleg de vorba buna...pana nu o pateste fiecare nu se lasa

    asta e ......sunt pustani care nu stiu ce e aia mobra,sau yawa sau......si se urca direct pe 100 de cai si .........................

    inconstienta lor ca sunt pustani....dar parintii????????????

     

    Sunt de acord!!!!

    Sunt motociclist, acum sunt si parinte... macar noi putem face educatie.

    RIP decedatilor :scratch: :) :)

  3. salutare.mi-am luat de 4 zile un suzuki gsx600f si as dorii sa stiu cat mai multe lucruri despre aceasta motocicleta-daca i-mi poate spune cineva cum sa curat lantul,ce benzina sa bag,cum i schimb uleiul,etc.va multumesc anticipat. :cheers:

     

    din ce an e motorul?

    am manualul de la al meu valabil pentru gsxf600 (katana) 99-2002 inclusiv in pdf. e foarte explicit inclusiv la partea de intretinere ce si cum trebuie sa verifici la un anume numar de km.

    da-mi o adresa de mail.

    Apropos, daca e adus acum de afara iti recomand sa gasesti pe cineva as in meserie si sa-ti faca o revizie capitala, placute, ulei, carburatoare ca e patru, lichid de frina, curatat etriere verificat furtune, curatat cablurile de frina si ambreiaj. eventual poti sa umbli si la amortizoare ca drumurile noastre nu sunt ca cele din germania.

    Dupa ce ai facut aceasta revizie poti sa te ocupi tu de intretinerea de zi cu zi. Nu te sfatuiesc sa umbli daca nu ai depanat macar odata o dacie veche.

    Sub rezervor ai filtru de aer trage o ocheada si pe acolo sa vezi ce gargauni si-au mai facut cuib pe acolo.

    Lantul trebuie verificat sa vezi cit e de intins (intinse zalele nu lantul in sine) si odata cu el pinionul de atac, arunca o privire si pe interiorul zalelor si la role.

    Exista un spray Repsol pentru lant, NU te sfatuiesc sa ridici motorul pe capra si sa-l pornesti in vteza 1 (am auzit si povesti distractive pe tema asta).

    Nu sunt expert si eu am invatat de la altii mai titrati in domeniu.

     

    Asfalt uscat

     

    salut-nu-mi merg semnalizatoarele-dar inainte mergeau(am apasat butonul la mijoc )pote sa nu i-mi mearga din cauza asta?daca nu i de acolo problema de unde ar putea fi?

    Oricit de tare ai fi apasat e greu de crezut ca ai rupt ceva inauntru. Sub bancheta ai un tablou de sigurante si relee. Porneste semnalizarea si atinge releul de semnalizare...daca nu simti un tacanit specific atunci da-l jos si verifica infasurarile cu un aparat de masura. Daca e ok, scoate firele de la semnalizare (nu e nevoie sa demontezi nimic pentru asta) pune semnalizarea si cu aparatul de masura vezi daca ai tensiune.

    Am scris cam mult, am o schema electrica daca vrei si nu-ti fa griji daca e stricat blocul de semnalizare exista platband de Cupru Beriliu si se poate repara. (Un bloc nou costa cam 100 euro)

     

    see u

  4. A venit primavara puradeii sunt peste tot, inclusiv in fata motorului meu in Reghin... unde :crack: autoritatile locale au sapat strada si au lasat-o deschisa circulatiei.

    Evitat puradei, culcat motor spart semnalizare fata si raschetat emblema GSXF. Eu: doar vinatai :kick:

×
×
  • Creează nouă...