Sari la conținut

draven

Super Membru
  • Număr conținut

    577
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Kawasaki VN 900 Clasic

draven's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut, caut sa cumpar evacuare custom pentru un Kawa Vulcan 900 din 2006. Are cineva vre-un pont? Multam!!!
  2. Tot nunai inteles... Ebay este plin de astea, sunt coatume de la 300 la 700 de euro, made in pakistan. Ideea era ca as vrea sa cumpar pentru colectie, pur si simplu nu gasesc originale. In fine, dupa cum ai spus si tu, aici nu e familie si deja am destui prieteni. Si btw, in benelux nu exista ploi scurte si nici vara, deci e exclus sa fiu surprins de vreo ploaie de vara si scurta. Nu vreau sa ofensez, era o intrebare din pura curiozitate. In legatura cu manusile nu cred ca pot compara alpinestars originale cu cele fake, dar am unele din 2013 si sunt ok, inca, au costat fenomenala suma de 100 de lei. Tot cu ele am picat si pe asfalt cand am fost lovit din spate de o masina la oprirea la trecerea de pietoni. Nu incerc sa te conving cu nimic, imi dau seama ca e greu si nu am interes sa imi consum energia, doar ziceam ca daca poti face manusi care rezista 3 sezoane la mai putin de 1/4 din pret, atunci de ce sa nu poti face si combinezoane. Doar zic. Multam de raspunsuri
  3. Prietene iti multumesc pentru feedback. Nu stiu de unde concluzia ta despre cunostintele mele despre motociclism. Hai sa iti explic putin. Caut de multa vreme un combinezon Ducati VR46, ala din sezonul 2012-2013, sunt fan Vr si nu il vreau neaparat pentru trasee, am doua echipamente complete. Ma interesa sa stiu daca le-a vazut cineva. Am inteles de la colegul Angel cum sta treaba. Daca sunt mai ieftine nubinseamna ca sunt neaparat gunoi, am testat 2 perechi de manusi alpinestars(s1 si sp1) aduse de pe aliexpres, pe unele chiar si pe asfalt, si si-au facut treaba. Zi faina!
  4. Ai idee de unde pot cumpara un combinezon Ducati vr 46, stiu ca este model vechi dar as vrea mai mult pentru colectie. » Post actualizat in 09 Jan 2017 12:52 Multumesc, ma interesa sa citesc opinia unui om care a experimentat aceste echipamente, nu poze de pe net sau filme de youtube. Apreciez intentia » Post actualizat in 09 Jan 2017 13:22 Este magazin in care pot sa le vad in Brussels? Daca da, mai stii unde este?
  5. Stiu ca sunt fake, ma interesa ce calitate au. Omul zice ca customizeaza si marimea si culoarea. Pana mea. Daca sunt din piele naturala si sunt cusute bine nu ma intereseaza firma
  6. A cumparat cineva de aici. Sunt prea bune preturile http://madinasports.co.uk/RACING-STUFF-BIKER-LEATHER-JACKET/DUCATI-JACKETS/Dainese-VR46-Biker-sports-leather-Jacket
  7. draven

    AGV - Discutii Generale

    Multam, aparent sunt mai multe generatii de Corsa, nu numai modele, stii prima discutie a noastra cu pinlockul la viziera stoc. Nu ma deranjeaza cu nimic, viziera se inchide/deschide ca si noua, eranseaja la fel, numa asa pentru linistea mea sufleteasca as vrea sa o schimb. Mai caut. Daca are totusi cineva idee unde as putea gasi, va rog sa ma anuntati. Multumesc anticipat.
  8. draven

    Cauciuc terminat

    Asfalt uscat si drumuri bune! Ma bucur ca am putut fi de folos! Enjoy, zona este de vis, una dintre cele mai frumoase din tara.
  9. draven

    AGV - Discutii Generale

    Nu inteleg Iulia cum nu poti respira cu viziera inchisa? Nu intra aer sau esti claustrofoba? scuze de off
  10. draven

    Cauciuc terminat

    exact acelasi lucru l-am patit eu cu un Bridgestone la un drum Bucuresti-suceava-bicaz-suceava-bucuresti, 1300 de km. Service gasesti la strandul din piatra neamt.I-a legatura cu Gabi, are service-ul moto in Ştrand in Piatra Neamt. Lucreaza bine si cu atentie. 0741.398.436.
  11. draven

    AGV - Discutii Generale

    Ui asta George, e de la prinderea de pe dreapta, am vrut sa scot viziera neagra, rupt de oboseala si nu am observat ca nu era pusa pe pozitie si am rupt-o
  12. draven

    AGV - Discutii Generale

    Ai gasit ce cautai? Mi s-a rupt o urechiusa la prinderea de la Corsa si as vrea sa imi comand la ei dar nu gasesc. Multumesc!
×
×
  • Creează nouă...