Sari la conținut

ride.ride

Membru
  • Număr conținut

    53
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de ride.ride

  1. eu am 1.71 si 67 kg si port 52 la alpinestars gp pro. in general la alpinestars trebuie luat cu o marime mai mare decat porti de obicei, altfel abia inchizi fermoarul :))


    » Post actualizat in 21 Jul 2016 07:23

    plus ca daca te prind 2 3 ploi, si e fixa , o sa te stranga dupa aceea(pielea lor se strange la ud), asa ca dupa parerea mea e bine sa fie un pic lejera.Am varianta originala, nu vreo chinerazie.

  2. ma gandeam ca circuland aerul mai repede prin evacuare, se va auzi mai tare.asta cu gaurile nu o stiam.gasisem articole in care ziceau ca materialul exterior al tobei nu conteaza in formarea sunetului , ca indiferent daca e aluminiu titan sau carbon mufflerul se aude la fel, ma refer la aceeasi marca de toba.

  3. salutare. am un 600rr anul 2003 . am trecut de la slip-on leo vince sbk L aluminium la akrapovic evolution titanium full exhaust. a crescut simtitor cuplul, dar parca nu se mai aude ca inainte. ce solutii as avea , in ideea ca jonctiunea dintre finala si mid pipe e de 60. sa pun alta finala, montare de power commander. prefer un sunet mai gros, puternic. o finala din carbon ar schimba sunetul? multumesc anticipat. leo vince se poate adapta la un mid pipe asa gros?

  4. la rece , ca atunci e uleiul in baia de ulei, o tii dreapta(rogi pe cineva sa o tina dreapta, si tu verifici). ca sa fii sigur ca e suficient poate sa fie pana la partea de sus a chestiei alea hasurate. daca ai pus un pic in plus nu e o problema, mai putin e rau. nu te baza pe indicatorul din bord de ulei , ca ala cred ca arata doar cand nu mai e deloc :))

  5. Asta incerc sa zic: luati-va motorete pe care sa stati, sa va simtiti bine. CBR-urile RR de 600 sint pt rideri mai scunzi, lor li se potriveste.

    tu ce motor ai acum? mie la 1,71 rr de 2003 nu mi se pare incomod. cum ti s-a parut f4 fata de rr la manevrabilitate prin oras?

×
×
  • Creează nouă...