Sari la conținut

marius gheorghe

Membru
  • Număr conținut

    3
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de marius gheorghe

  1. Pentru cei care cred ca a conduce baut ar fi o chestie minora care nu ar trebui luata in calcul in stabilitea vinovatiei, nu pot decat sa le doresc sa nu aiba parte sa intalneasca in trafic asemenea specimene pe care ii venereaza acum. Asta ma face sa cred ca procedeaza si ei la fel, asta e motivul pentru care li se pare ceva normal. Intradevar unchiul meu a traversat la 10 m de trecere dar oare cu ce viteza a trecut pe trecere motociclistul de a reusit sa-l zdrobeasca efectiv. Martorii spun ca pana acolo a depasit tot ce i-a stat in cale si in apropierea trecerii a tasnit din spatele unei masini, deci imposibil ca unchiul meu sa-l vada(si sunt sigur ca nici el nu l-a vazut decat in ultima fractiune din cauza vitezei si a alcolului). Asa ca NU INTOTDEAUNA MORTUL E VINOVAT!!!
  2. Ceea ce va spun aici nu e din ce s-a auzit la televizor ci sunt declaratiile date in fata organelor de politie de motociclist si de alti martori care chiar au vazut ce s-a intamplat si nu de la acei martori care au aparut dupa accident si au vrut sa apara la televizor.Ceea ce am spus aici, am spus pentru ca nu pot sa accept cum uni prieteni ai motociclistului isi fac probleme cine o sa repare motorul in timp ce el bause si a luat viata unui om nevinovat si nu a avut macar bunul simt sa trimita macar o coroana la inmormantare, din cate am auzit mai e si asistent medical.Acum va intreb, daca el a declarat ca a baut 2 beri, oare atat a baut............
  3. Riderul este prieten cu tine, iar pietonul este unchiul meu, prietenul tau era beat manga (el a declarat ca a baut 2 beri), asa a reusit sa ia viata unui om de 59 de ani (nu era un mosulica cum spun niste destepti pe aici si nici nu alerga dupa tranvai, era la serviciu lucra ca bodygard chiar acolo). Riderul e acum bine mersi si nici la 4 luni de cand a luat viata unui om(l-a aruncat 50 de metri de la locul impactului) nu a avut bunul simt sa ia legatura in vreun fel cu familia victimei. Pe astfel de exemple se bazeaza opinia publica cand spun ca riderii sunt kamikaze, numai ca din pacate mai iau si alte vieti nevinovate.
×
×
  • Creează nouă...