Sari la conținut

Jackson

Membru
  • Număr conținut

    165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Jackson

  1. Acum 4 ore, Cavaleru a spus:

    eu aveam niste kapka v33 sau v35 care se inegrau foarte bine in linia motoretei dar erau micute si spatiul din ele era cam limitat la un rucsac de laptop.

    eu am avut evacuari MIVV foarte misto 

    Nu am nevoie de volum mare, pe hornet ma descurcam cu 2 genti laterale textil de 16l fiecare. Am vazut cateva filmulete cu Mivv pe TDM 900 si da, se aud foarte bine insa e pretul cam mare pentru o pereche noua de tobe de la ei, sper sa gasesc ceva ok sh.

     

     

    Acum 3 ore, fuchsia a spus:

    Eu am la 850 Givi E360 de care sint foarte multumit de vreo 12 ani incoace. Fata de E22 sint cu 11 cm mai late in total (5.5 cm fiecare), dar aproape duble ca volum (40 vs 22 litri). Pe un 900 ar veni asa:

     ahobtIX.jpg

    Par ok si E360, nu latesc mult motocicleta. Un avantaj la E22 din punctul meu de vedere este ca au capacul de deschidere sus, mi se par mai practice. Multumesc pentru sugestie!

  2. Salutare!

     

    Dupa 4 sezoane si 2 Horneturi m-am decis in sfarsit sa nu-mi mai chinui picioarele (am 1,85 inaltime), asa ca am cumparat un TDM 900 din 2006. Ne-am imprietenit repede, ma asteptam sa aibe centrul de greutate foarte sus fiind o motocicleta inalta dar cred ca este foarte bine echilibrata pt ca o controlez foarte bine la viteze mici. La viteze de autostrada este o placere, mai stabila si in acelasi timp mai manevrabila decat Hornetul.

    Am citit o mare parte din acest topic si am gasit multe informatii folositoare, multumesc celor care au scris aici de-a lungul anilor ✌️

    Tocmai am comandat un parbriz MRA touring pt ca cel stock imi da curentul de aer fix in casca si la anumite viteze este deranjant.

    Vreau neaparat sa ii schimb tobele pentru ca este prea silentioasa, daca are cineva un set aftermarket de vanzare dati va rog un mesaj.

    M-ar mai interesa o parere despre cutiile Givi E22, vreau sa ii pun un set de sidecase-uri dar sa nu latesc foarte mult motocicleta si modelul asta par sa fie ce trebuie, insa din poze si filmulete par sa fie cam slabe calitativ.

     

    O poza cu armasarul 

     

    tdm.jpg

  3. Mane deacu cred ca la primavara pun..da stau cu ochii pe dezmembrari poate pica o toba la pret bun :)

     

    Gata colegi le-ati bagat la iernat?

    Am dat o tura astazi, putina ceata, putina ploaie, dar a meritat :) Inca n-o bag la iernat, sigur vor mai fi anul asta zile bune de motociclit :D

    post-71149-0-65061200-1477235548_thumb.jpg

  4. https://www.barracudamoto.com/moto/honda/hornet-600/hornet-600-03-06/puntale-aerosport-honda-hornet-600-99-02-03-06.html

     

    Cam piperat pretul..

     

    Personal, prefer Horneta fara bug spoiler.

    Aripa spate ar fi insa utila, am incercat una insa m-am razgandit si am lasat moto asa cum a iesit din fabrica.

    Este piperat bine pretul :)) si nu imi place. Aripa spate am deja si chiar este utila.

     

     

    Cred ca @doua.roti a pastrat macheta pentru modelul de bugspoiler pe care l-am avut eu pe fostul Hornet si le face la comanda. Cred ca este cam ca cel de sus sau chiar mai interesant.

    Am sa vorbesc cu el. Multumesc!

  5. Si doua facute de fotograf profi :)

    Thanks Claudiu Albu pt paintjob.

    Foarte bine arata motocicleta ta!

    Si eu am o viespe tot gri pe care as vrea s-o vopsesc, dar la iarna, acum prefer sa dau banii pe benzina decat pe vopsea :) Stii cumva cum se numeste sau ce cod are culoarea pe care ai folosit-o? Stai linistit, a mea n-o sa fie la fel, eu ii fac jugul negru si nu-i pun bugspoiler :))

  6. Salutare!

     

    Vand parbriz pentru Hornet 2005-2006. L-am demontat de pe viespea mea pentru ca imi da curenti de aer in casca. Eu sunt cam inalt, am 1,85, dar ma gandesc ca pentru cineva mai mic de inaltime ar face treaba buna. Parbrizul se vinde cu suruburi, garnituri si toate cele necesare montajului.

    Este exact ca cel din acest anunt:

    http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-HORNET-600-screen-WINDSCREEN-windshield-FLYSCREEN-CB600F-05-06-GIVI-A305-/222038034729?hash=item33b27f8929:m:mcgPRcdRJzU6-w-2phc3hgQ

     

    La pret nu m-am gandit, daca este cineva interesat pun si poze detaliate cu parbrizul si negociem un pret.

  7. Ce inseamna sa n-ai facebook, nu stiu despre ce e vorba :))

     

    NakedDude vorbeste despre asta, se organizeaza pentru prima oara anul asta in Romania

     

     

    Eu cand am zis swarm, ma refeream la o plimbare cu viespile macar cei din Bucuresti, iar la vara poate chiar o intrunire nationala ca in vremurile bune traite de veteranii george05 si Sorin128 :))

×
×
  • Creează nouă...