Sari la conținut

Jackson

Membru
  • Număr conținut

    165
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Jackson

  1. Salutare! Are cineva un KTM 1090 S in Bucuresti si ar putea sa ma lase sa ma urc pe ea 2 minute pentru a incerca pozitia? In principiu ar trebui sa-mi vina bine, am 1,85 inaltime, dar vreau sa fiu sigur inainte sa bat cateva sute de km pana la cea pe care vreau sa o cumpar. Multumesc!
  2. Salutare! Am de vanzare un set de cutii laterale Givi V35 + suporti. Pentru mai multe detalii va rog sa intrati pe link-ul de mai jos sau putem vorbi pe pm.
  3. Salutare! Am de vanzare pentru TDM 900 2 parbrize si arcurile de la furca + arcul de la amortizor daca este cineva interesat. Detalii in anuntul de mai jos pus pe bursa.
  4. Nu am nevoie de volum mare, pe hornet ma descurcam cu 2 genti laterale textil de 16l fiecare. Am vazut cateva filmulete cu Mivv pe TDM 900 si da, se aud foarte bine insa e pretul cam mare pentru o pereche noua de tobe de la ei, sper sa gasesc ceva ok sh. Par ok si E360, nu latesc mult motocicleta. Un avantaj la E22 din punctul meu de vedere este ca au capacul de deschidere sus, mi se par mai practice. Multumesc pentru sugestie!
  5. Salutare! Dupa 4 sezoane si 2 Horneturi m-am decis in sfarsit sa nu-mi mai chinui picioarele (am 1,85 inaltime), asa ca am cumparat un TDM 900 din 2006. Ne-am imprietenit repede, ma asteptam sa aibe centrul de greutate foarte sus fiind o motocicleta inalta dar cred ca este foarte bine echilibrata pt ca o controlez foarte bine la viteze mici. La viteze de autostrada este o placere, mai stabila si in acelasi timp mai manevrabila decat Hornetul. Am citit o mare parte din acest topic si am gasit multe informatii folositoare, multumesc celor care au scris aici de-a lungul anilor Tocmai am comandat un parbriz MRA touring pt ca cel stock imi da curentul de aer fix in casca si la anumite viteze este deranjant. Vreau neaparat sa ii schimb tobele pentru ca este prea silentioasa, daca are cineva un set aftermarket de vanzare dati va rog un mesaj. M-ar mai interesa o parere despre cutiile Givi E22, vreau sa ii pun un set de sidecase-uri dar sa nu latesc foarte mult motocicleta si modelul asta par sa fie ce trebuie, insa din poze si filmulete par sa fie cam slabe calitativ. O poza cu armasarul
  6. Am gasit pagina de facebook a `presupusei`. Imi este teama insa ca se va inchide topicul daca ii fac `face reveal`.
  7. Mie nu-mi face bine pentru ca m-a luat mai tare dorul de duca si se pare ca mai evem de asteptat
  8. Nu face bine la moral topicul asta in combinatie cu vremea de afara. Dar m-a facut sa revad toate pozele din ultimele 2 sezoane . Primele 3 poze sunt din concediul din 2017, iar ultima poza este de la rideX 2016.
  9. Salutare! Ma inscriu si eu, chiar imi parea rau ca nu apucasem sa merg pe la Lepsa sezonul asta
  10. Multumesc, arata mai bine acum! Nu am obiceiul sa editez pozele. Cum le scoate telefonul, asa le postez
  11. Am dat o tura astazi, putina ceata, putina ploaie, dar a meritat Inca n-o bag la iernat, sigur vor mai fi anul asta zile bune de motociclit
  12. Este piperat bine pretul ) si nu imi place. Aripa spate am deja si chiar este utila. Am sa vorbesc cu el. Multumesc!
  13. Salutare! Stie careva de unde pot sa cumpar un bug spoiler, modelul din pozele atasate? Nu l-am gasit pe olx, ebay, amazon.
  14. Si mie mi-a placut tura asta cu voi. Poate ne mai potrivim la program si pt altele, Sighisoara, Siriu
  15. ) Unde este locul de intalnire?
  16. Salutare! Stie cineva de unde pot cumpara rotita folosita pentru scoaterea vizierei? Se pare ca am pierdut-o pe drum pe cea de pe partea dreapta Casca este Exo 500.
  17. Foarte bine arata motocicleta ta! Si eu am o viespe tot gri pe care as vrea s-o vopsesc, dar la iarna, acum prefer sa dau banii pe benzina decat pe vopsea Stii cumva cum se numeste sau ce cod are culoarea pe care ai folosit-o? Stai linistit, a mea n-o sa fie la fel, eu ii fac jugul negru si nu-i pun bugspoiler )
  18. Salutare! Vand parbriz pentru Hornet 2005-2006. L-am demontat de pe viespea mea pentru ca imi da curenti de aer in casca. Eu sunt cam inalt, am 1,85, dar ma gandesc ca pentru cineva mai mic de inaltime ar face treaba buna. Parbrizul se vinde cu suruburi, garnituri si toate cele necesare montajului. Este exact ca cel din acest anunt: http://www.ebay.co.uk/itm/Honda-HORNET-600-screen-WINDSCREEN-windshield-FLYSCREEN-CB600F-05-06-GIVI-A305-/222038034729?hash=item33b27f8929:m:mcgPRcdRJzU6-w-2phc3hgQ La pret nu m-am gandit, daca este cineva interesat pun si poze detaliate cu parbrizul si negociem un pret.
  19. NakedDude vorbeste despre asta, se organizeaza pentru prima oara anul asta in Romania Eu cand am zis swarm, ma refeream la o plimbare cu viespile macar cei din Bucuresti, iar la vara poate chiar o intrunire nationala ca in vremurile bune traite de veteranii george05 si Sorin128 )
  20. Bun venit fratzyk si NakedDude! Ce de activitate in stup si este abea februarie Poate facem un mic swarm in Bucuresti, daca sunt si alti doritori.
×
×
  • Creează nouă...