Sari la conținut

danneagu90

Membru
  • Număr conținut

    60
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    danneagu90@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    Suzuki gsxr 750
  • Numar Moto
    BAW

Vizitatori Recenți Profil

368 citiri profil
  • dNb

danneagu90's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, la lichidul de frana ma refeream, imi cer scuze pt exprimare. Si in ceea ce priveste dotul, pentru lichidul de frana sunt importante doua caracteristici: compresibilitatea si punctul de fierbere. Care la dot 5.1 este cu cu 40 de grade mai mare, adica 270. Nu afecteaza in nici un fel garniturile sau altele. Multumesc frumos. Pai poate ne face si el o scurta prezentare. Ne mai clatim si noi ochii. Bafta
  2. Salut! Ca tot a venit iarna m am hotarat sa mi prezint si eu partenera de drum, ca doar asa ne mai clatim si noi ochii si ne mai cumintim setea de alergat. Este vorba de Suzuki Gsxr 750 Srad, modelul din 1997, deci carburatie. A fost si este prima mea motocicleta, am achizitionato in 2012 iar la sfarsitul sezonului am avut nesansa sa o trantesc cu ajuntorul unui domn taximetrist, care pe aceasta cale le multumesc pt atentia din trafic dar din urma caruia am reusit sa o pun la punct si sa o fac pe placul meu. Stiu ca o sa sariti in cap ca am bagat prea mult in ea, ca nu se merita , ca e model vechi, si ca mai bine imi luam alta. Dar este prima mea motocicleta si am vrut sa o fac dupa bunul meu plac si deocamdata n am de gand sa o dau asa ca am facuto pentru mine, sa ma bucur eu de ea. Ca si avarii nu au fost decat carenele laterale, carena spate (partea de pe stanga), suportul de la scarita si maneta de ambreiaj, bineinteles ca le am schimbat pe toate. Acum sa va povestesc cate ceva din ce i-am facut: Vopsitoria este facuta la Bardak motors, sunt destul de multumit de felul cum au realizato, totusi cred ca puteau si mai bine dar nu am ce sa le reprosez avand in vedere complexitatea lucrarii. Revizia tot la ei (filtre, placute, ulei, kit lant, semeringuri furca, ulei furca, sincronizat carburatoare) dar dupa ce am aduso a trebuit sa mai fac o data carburatia pentru ca nu prea imi placea, am facut revizia la toti etrierii cu tot cu schimbat uleiul, am pus motul dot 5.1, am schimbat pompa de benzina, baterie varta, releu incarcare nou dupa ce am patito cu cateva la mana a doua. Acum inainte sa dea frigul am schimbat si antigelul, l am facut la -38⁰C Bujii NGK Iridium Cauciucuri Michelin pilot power 2ct Filtru aer k&n Furtune frana racing Manete frana/ambreiaj scurte cu 6 reglaje Capete ghidoane GSXR Parbriz racing Crash paduri Kit xenon 4300k faza scurta - faza lunga, balasturi slim, 35w SMD-uri pe stop si pozitie Semnalizari led in doua culori Oglinzi racing cu semnale led + martori pe oglinda Releu semnalizare special pentru led Tankpad lucky strike 3 chei Monopost Toba race Giannelli / Toba originala Suzuki Toate astea cu un total de imi mai luam inca o motocicleta dar am reusit sa o fac sa mearga asa cum trebuie si sa plec la drum fara nici o frica. Sper ca nu v am plictisit cu atatea detalii cu toate ca eu cred k prinde bine mai ales acum ca suntem in extra sezon. Numai bine si asteptam cu nerabdare urmatorul sezon.
  3. Va multumesc frumos pentru raspuns. S-a rezolvat. Si-a revenit de la sine. Ieri am mers putin mai mult cu ea si acum chiar se vede si acea inbunatatire a consumului. Cu faza scurta + lunga sta la 14.6 in turatie, o imbunatatire fata de becurile vechi care nu treceau de 14.2 cu faza lunga. Este adevarat ca consuma mai mult pana se incarca dar apoi scade consumul. Se vad foarte bine si de la mare distanta. Mi am pus de 4300 pt o vizibilitate ft buna. Acum sa vedem si cat tine. Bafta la toti si asfalt uscat cat mai este!
  4. Salut! Am o nedumerire legata de instalatia de xenon. Am cumparat acum ceva timp o instalatie de 35w faza scurta si lunga si zilele astea am montato. Totul a decurs perfect, merge bine insa ma asteptam ca, consumul de energie sa scada avand becuri din fabrica de 55w. In cazul meu a crescut. Mie inainte sa montez instalatia imi incarca undeva intre 14.3 -14.6 iar acum intre 13.8 - 14.2 in turatie. Nu mi se pare normal sa creasca consumul, astept si parerea voastra. Am verificat toate contactele sunt ok altceva nu stiu ce sa mai fac. Numai bine!
  5. Nu ioana acesta este modelul dupa 2000. Eu il vreau pe cel din 96' - 00'. Multumesc oricum si mai astept poate are cineva.
  6. Cumpar macheta moto SUZUKI GSXR SRAD. De preferat Rosu - Negru. Astept PM pt cei care au...Multumesc
×
×
  • Creează nouă...