Sari la conținut

Andy_85

Membru
  • Număr conținut

    11
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Motocicleta
    TDM 850 4TX
  • Numar Moto
    TM -- ACA

Andy_85's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Era vorba de niste detalii care interesau pe unii dintre colegi... Nu era vorba despre altceva...
  2. Media din Romania... Motorul seamana f mult cu cel din poza asta...: http://www.opiniatimisoarei.ro/motociclist-de-28-de-ani-din-timisoara-ranit-grav-de-un-sofer-care-nu-i-a-acordat-prioritate/27/06/2013/ Spre nefericirea mea, stirea e despre mine...tot cu un TDM850...POZA NU E REALA!!! Sunt undeva poze reale de la accident?
  3. Am vazut ca s-a mentionat selectia naturala... poate ca au dreptate oamenii in felul lor, dar eu am o problema... Daca "inteligentul" vrea sa circule cu viteza supersonica, sa nu respecte regulile bunului simt in timp ce circula pe drumurile patriei, are sanse destul de mari sa pateasca ceva, sa ajute natura cu selectia naturala, dar problema mea e atunci cand ii implica si pe altii nevinovati - oameni care au bun simt, sunt cu capul pe umeri. De ce sa trebuiasca sa imi repar masina/motorul pentru ca a intrat altul in mine? De ce sa sufar eu sau familia mea pentru ca exista idioti pe drumuri? In legatura cu educatia...da, tine de educatie, dar, parerea mea, toate discutiile astea de pe forum-uri pot aduce si unele imbunatatiri. Spun asta pentru ca daca prin discutii de genul acesta, prin topic-uri de genul acesta reusim facem 1 persoana sa constientizeze si el/ea incearca/reuseste sa se schimbe, consider ca e un castig si nu timp pierdut.
  4. @stulewa: Grumpy...aren't you...? Ai dreptate, in general vorbind. Pe de alta parte, nu poti sa generalizezi. Sunt de aceeasi parere cu Marcone - fiecare dupa posibilitati, dar pe de cealalta parte, daca nu ai cu ce...incearca sa conduci mai incet, cu mai multa bagare de seama, mai atent si poti sa eviti destule probleme. @raduprint01; banuiesc ca ai fost putin sarcastic... tocmai pentru ca suntem mici...ar trebui sa avem mai multa grija pe drum. Din pacate am invatat ca in trafic, prioritate are ala care e mai mare (nu ma pun cu tirurile ca tot pe mine ma doare mai tare kiar daca dreptatea e de partea mea)
×
×
  • Creează nouă...