Sari la conținut

CosmineL666

INACTIV
  • Număr conținut

    4
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    https://www.facebook.com/cosmin.halastuan
  • Yahoo
    thug_k_3@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Lupeni jud Hunedoara
  • Motocicleta
    Suzuki Burgman AN 400

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Aprilia RS 50, Aprilia rs 125, Honda cbr 600, Piaggio skyper 125, Suzuki Burgman an400

CosmineL666's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Anul ce vine vreau sa imi inscriu burgmanul... cine stie aproximativ cam cat m-ar costa cu totul, inscris+asigurare+revizie?
  2. Ms pt raspunsuri "Burg_man" chiar astazi o sa verific cauciucul dintre carburator si cilindru, sa nu fie crapat, o sa-i fac si cateva poze la carburator ca sa vezi exact despre ce e vb.... sper sa am timp si sa reusesc sa il dau jos. De consum nu mi-ai spus nimic...sa presupunem ca 1,5 l maxim imi picura pe langa tija aia... ar fi ok 5.5% consumu condus in stilul cu am specificat mai sus? al tau cat consuma? Am amanat faza cu datul jos al carburatorului din lipsa de timp,.. nici poze nu am apucat sai fac dar promit ca rezolv maine . Acum am o alta intrebare pentru toti cei care se pricep... Ce piese se potrivesc de la un Suzuki burgman AN250 an fab 2001 (spune omul)... la Suzuki Burgman AN400 an fab 23.11.1999 ? e pleasca 600 lei tot maxiscuterul complect, + transport undeva la 200..300 lei... are motorul distrus din lipsa de ulei( ambielaj, piston,segmentzi etc...).... Ma intereseaza in special carenele daca se potrivesc...,seaua, stop, far, semnalizari, frane,oglinzi,parbriz, jentzi, cauciucuri etc etc. Astept un raspuns cu toate piesele ce se potrivesc de la cel de 250 la cel de 400. Multumesc frumos !
  3. Buna dimineata. Ma numesc Cosmin , Locuiesc in jud Hunedoara Oras Lupeni si sunt la prima mea achizitzie a unui Suzuki burgman An400 fabricatie 23.11.1999. Am cateva nelamuriri si cateva probleme la el . o nelamurire: cand il pornesc pt prima data indiferent de moment, dimineata/seara daca vreau sa plec din prima cu el nu pot pentru ca moare motorul cand il turez.... trebuie sa astept undeva la maxim 1 min pe urma daca il turez nu are nik... pot pleca cu el... asa sunt toate sau are al meu ceva probleme? o problema ce am observato la el ca imi picura benzina .. lam desfacut si picura benzina de la carburator pe la acea tija care gliseaza cand il accelerezi... cine ma poate ajuta cu un sfat? se poate face ? are ceva garnitura sub tija aia care este dusa... ? inca o chestie la el in trafic la orice viteza, de ex am 80 km/h dau drumul la acceleratie , scade viteza pana la 40km/h si daca il accelerez dintr`o data.. simt ca parca nu iar da benzina cum ...cam 2..3 secunde iar pe urma merge bine... face chestia asta nu neaparat in trafic... si cand plec de pe loc... trebuie sal iau frumos ... daca il accelerez mai brusc, cam in circa 2 m nu are vlaga in el , pe urma rupe asfaltul... asa sunt toate sau are al meu probleme ? ma tot gandesc ca poate fii de la faptul ca picura benzina pe la tija aia... dar nu sunt sigur. Cand opresc motorul daca il las sa mearga la relanti 10..15 secunde.. nu mai picura benzina..daca nul las sa mearga la relanti atata picura pana se goleste putin din carburator... Are un consum estimativ cam 7% la un stil de condus mai nervos sa spun asa cand cu 50km/h cand cu 120..140.. si avand in vedere ca picura benzina pe la tija aia... Scuze de mesajul asta asa lung sper sa ma ajutati sa ma lamuresc cu el si sa remediez si probleme astea. Mulumesc mult. Asfalt uscat !
×
×
  • Creează nouă...