Sari la conținut

Szilard25

Membru
  • Număr conținut

    35
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    Kawasaki ZXR 750

Szilard25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Da, pacat, are 23 de ani, dar mergea ca avionul , am investit o gramada de bani anul asta in ea, ma refer la consumabile (in jur de 2500 de lei ), inclusiv lantul de distributie cu tot cu intinzator si n-am facut decat circa 4 km. dupa asta si s-a spart pistonul care mi-a spart si blocul. Am facut orice sa mearga bine, vroiam sa-l imbrac si cu carene, plus s-o vopsesc, dar asa, ultimare lucrare care o sa fie: facuta bucatele. Oricum vreau sa ma despart de categoria sport, cu toate ca nu vroiam asa, dar in fine... Poate sa-mi spuna cineva cam cat valoreaza schimbatorul de la un ZXR 750 din 1990?
  2. Multumesc pt. raspuns, sunt din judetul Brasov. Da, o proba poate m-ar convinge de tot Oricum, imi place foarte mult modelul, cu siguranta o sa fie urmatoarea mea ''motoreta''.
  3. Salut! Doresc sa-mi achizitionez si eu un Z750 anul viitor undeva prin martie (depinde si de vremea de atunci ). Vreau sa aflu parerea celor care detin acest model, adica: cat de confortabila este mersul pe ea comparativ cu o motocicleta 100% sport (din cate am vazut din poze, ghidonul este mai sus) , pentru ca am avut varianta sport pana acum si m-am cam saturat sa-mi amorteasca mainile, sa ma doare spatele, etc. dupa un drum lung de exemplu (poate sunt mai sensibil, dar na..... pt. mine este semnul !!!!!! ''schimba categoria'' omule Si da, cum am mai spus, undeva in primavara vreau sa-mi cumpar unul, daca isi scoate cineva bestia la vanzare, sunt interesat de oferte, dar numai atunci il iau. Multumesc!
  4. Wow, interesant, dar o lucrare prea costisitioare deja Trebuie sa ma multumesc cu un motor de H2, numai sa gasesc unul in stare cat de cat buna. Multumesc pentru raspuns! Dezmembrez Kawasaki ZXR 750 din 1990. Bloc motor spart din cauza unei biele.
  5. Salut! Am citit intr-o postare mai veche ca se potriveste motorul de la ZX9R din anii 94-97 pe ZXR 750 din '90, adica modelul H2. Poate sa-mi confirme cineva teoria asta? Astept cu nerabdare raspunsurile voastre Multumesc!
  6. Verifica intai de toate sigurantele, exact asa am patit eu saptamana trecuta si am avut una arsa.
  7. Ma bucur si eu pentru ca s-a introdus legea asta, intradevar am permis de la 24 de ani, adica de 2 ani numai (deocamdata nu am avut niciun eveniment rutier si nici nu am cazut si nu aprob vorba aia "n-ai cazut? nici nu esti motociclist adevarat" tampenie, o "expresie" proasta, o consider fiind o gluma doar, insulta din partea celor care poate nici macar nu si-au pus poponeata pe un motor in viata lor),dar pot spune ca mentalitatea se schimba de la 18 pana la 24 de ani, si ma bucur ca la vremea respectiva nu eram pasionat de motoare.....
  8. Salut! Vinzi si piese separat sau numai intreg il dai? Ma intereseaza niste piese.
  9. Salut! Am si eu un ZXR 750 din 1990, si caut cu disperare niste carene si un parbriz la el, nu gasesc nicaieri.......poate cineva sa ma ajute? Multumesc! Nu-l mai reconditiona, vinde-mi mie carenele si parbrizul ))))) /index.php?/topic/686866-kawasaki-zx750r-h1/ Sa cumperi motorul asta - nu vrea sa-l vinda in bucati - si cumpar eu carenele laterale din fata si parbrizul
×
×
  • Creează nouă...