Sari la conținut

Racky

Membru
  • Număr conținut

    89
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Peste balta
  • Carnet moto din
    2013
  • Club
    Free for FUN

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Yamaha FZS 600 '98, Honda Hornet 2009

Racky's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Bateria ( Yuasa YTZ10S ) nu stiu cand a fost schimbata ultima data, pentru ca motorul e la mine de prin februarie. Am gasit la cineva un releu, si o sa probez pe la vreo luni marti sa vad daca e doar ala sau nu. » Post actualizat in 11 Jun 2016 19:40 Am zis sa revin cu deznodamantul:bateria era praf,regulatorul era ok. Am ajuns cu chiu cu vai la mecanic,care dupa ce a pus testerul pe baterie i-a si aparut ca aceasta trebuie schimbata.
  2. Salut. Cer si eu o parere aici ca sa nu deschid alt topic. Tot despre un Hornet e vorba, de modelul 2009. Dupa ce scot bateria de la incarcat imi arata 12.32V, iar daca pornesc motorul cu farul pornit( porneste automat ) imi arata 11.77V. Daca turez undeva pe la 4000 rpm, nici o schimbare, adica tot undeva la 11.7V imi arata. Am dat o tura mica, nici 500 metri, oprit motorul, dau sa pornesc iar, nimic..face sunetul descris aici pe pagina. Releul de incarcare e destul de cald, dar nu stiu sa zic daca aia e temperatura lui sau se supraincalzeste. Bateria nu e calda. Credeti ca e releul sau poate fi si bateria odata ce dupa incarcare are 12.32V ?
  3. Nu trebuia sa faci amiabila. Am avut un dosar la Euroins(a intors unu in fata mea,eu fiind cu moto),cu PV de la Politie si m-au despagubit dupa 8 luni ! Asta cu stat pe capul lor,telefoane zilnice etc. Daca e vreo posibilitate sa anulezi amiabila aia da fuga la Politie,ca altfel posibil ca soferita sa o dea cotita si sa-ti repari moto din banii tai.
  4. Racky

    BURSA LOCALA

    De vanzare Yamaha Fazer 600 /index.php?/topic/716882-yamaha-fazer-fzs-600-1998/
  5. Salut. A venit vremea sa schimbi placutele de pe fata la un Fazer din '98 si am gasit niste SBS-uri la 120 RON setul. Stie cineva ceva de ele ? Sunt ok, gasesc altceva in jurul sumei asteia mai bun ?
  6. E de c aca site-ul lor. Stiu 2 persoane care au fost pentru identificare, si au fost la noul sediu. Noua cladire RAR e chiar langa cladirea aia din poza postata de tine. E gard in gard sa zic asa. Nu ai cum sa o ratezi ca scrie mare RAR si e singura din zona aia.
  7. Aia e zona, numai ca nu e aia cladirea. Imediat dupa ea se vede cladirea RAR.
  8. Racky

    Oferte Garaje

    Are cineva idee de vreun garaj ce se poate inchiria in zona Stefan cel Mare ( zona Gepex, Curtea de Apel ), 22 Decembrie ( din Mioritei pana-n Iosif Cocea ) sau prin spate la restaurantul Miorita ?
  9. Poseda cineva o casca Shoei Qwest sau XR1100 marimea M si ma poate ajuta sa probez una ? Multumesc
  10. Salut. E vreun coleg care ma poate ajuta ( contracost ) cu un suport + topcase pentru o Yamaha Fazer din 1998 ? Am nevoie de unul pentru cca 3 zile saptamana viitoare .
  11. Racky

    BURSA LOCALA

    Vand cizme SIDI marimea 41 . Detalii AICI Cumpar cizme moto marimea 42 - 43.
  12. glicerina - o sa am grija gogO. - nu stiu cum dar nu am gasit acel topic Multumesc tuturor de raspunsuri.
  13. Salut, Fiind nou in bransa si primul motor la activ apelez la voi pentru cateva sfaturi legate de schimbul de ulei, si anume, ce ulei sa aleg ? Am rasfoit un pic manualul si despre tipul de ulei zice doar intr-un singur loc, iar acolo precizeaza de 10W30, dar am vazut pe diverse site-uri ca multi pun 10W40. Acum legat de 10W40 ma gandeam la Motul 5100. Este ok pentru Fazer ? Precizez ca este primul sezon pe 2 roti si nu am de gand sa-l rup in 2 .
  14. Racky

    BURSA LOCALA

    Cumpar cizme touring marimea 43. Daca are cineva de vanzare astept mesaj privat. Multumesc anticipat.
  15. Racky

    Oferte Garaje

    Era un anunt pe mercador postat de o tanti, care inchiria in zona Bancorex cu 300 RON, dar eu zic ca e cam multicel . ANUNT
×
×
  • Creează nouă...