Sari la conținut

GabyGGT

Membru
  • Număr conținut

    8
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Carnet moto din
    2008
  • Motocicleta
    ATV Linhay
  • Numar Moto
    0000000

Informații profil

  • Motociclete detinute
    scuter

GabyGGT's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Scz de scris si de punctualitate . Asa e scriu mai pe direct. Apropo de cativa centi in reteaua in care sunt in franta imi ia pe fix 0,90 euro si mobil 1,50 euro . Eu cred , ca sa pot afla un raspuns imi treb cel putin 30 min asa ca daca facem o soacata e mult . Aici gresesc si eu e in favoarea mea sa sun, sa ma interesez, nu e nimeni obligat sa ma ajute. Am spus ca rog daca se poate nu e ca si o obligatie ms oricum . In legatura cu motocicleta nu-mi place viteza nu-mi plac 2 roti am permis pentru motor am fost la intruniri cu Mihail, Doru Gafenco, si multi alti nu sunt genu de persoana. Cu ATV mai fac si ceva uzual pe langa casa daca intelegi ce vreau sa spun . Baga si tu id meu sa mai vb poate daca se fac intruniri de moto-atv, poate ma anunti .Ms mult de sfat si bft in continuare.
  2. ms mult nu pot suna sunt in Franta mar costa o gramada ia id meu de mes putem vb acolo ggt_abby@yahoo.com ms inca o data celor care mau inteles si mau ajutat scs ca am facut postul aici stiu ca e de moto dar vazusem mai vand unii mai cumpara scz inca o data Iasibiker te rog baga id meu ggt_abby@yahoo.com pentru a vb nu am cum sa te sun este scump daca esti din iasi cu atat mai bine o sa ne si vedem poate eu sunt din Tg Neamt am nevoie toti cei care ma pot ajuta sunt rugati sa bage id meu ms mult
  3. Salutari am si eu o mare problema.Am un linhai tornado 4x4 as vrea sal schimb.Mam gandit la un Bombardier 800 problema e ca nu am avut cum sa vad asa ceva decat pe situri nu stiu mai nimic despre el cum are tractiunea curea sau pinioane ambreaj sau nu ce inseamna diferential blocabil injectie sau nu daca e buna injectia sau da probleme daca este plictisitor ca si piese sau este durabil.Am vazut pe situri eu am ramas cu gandul la unul scurt CAN-AM OUTLANDER 800- XT ca si abilitate in paduri.Daca aveti un manual ceva despre el sau sfaturi rog sa ma ajutati sau un sit ceva mai ieftin pentru achizitionare sau dau linhai + diferenta sa fie maxim 7000 cu linhaiul in 2000 linhaiul nu e stricat este in perfecta stare are toliu carlig manerele incalzite sau stricat cauciucurile lui este neinmatriculat politie dar am actele 4x4 maneta nu este electronic nu se duce senzorul nu face probleme nu mai merge bordul am desfacut senzorul de kilometraj nu am stiot lam strans mai tare si sa dus in rest accept orce test km avea 9000 din cate tin minte eu lam luat de la cineva care se dadea doar vara maxim o luna eu la fel o luna pe an sunt la munca in franta nu am cum nu este omorat singura problema au fost planetarele leam modificat si un lant in cutie lam schimbatde ceva vb aici.Ms anticipat.
×
×
  • Creează nouă...