Sari la conținut

super-biker

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de super-biker

  1. Piata Constitutiei e un loc foarte bun de intilnire. Daca ne strangem la Arc nici nu ne asezam bine pe motoare si am si ajuns la salon.

    Pentru bilete trebuie sa aveti doar bani la indemana, se cumpara la intrarea in parcarea de moto.



    corect

    propun

    ARC - PLOIESTI - SALON...nu de alta dar sa incalzim si noi tobele in cazul in care in parcare se gasesc doritori sa se urce pe motocicletele parcate

     

    Foarte buna ideea ta.

  2. Ce ziceti de traseul Bucuresti -Calarasi -Oltenita -Daia-Bucuresti ?????? Portiunea Bucuresti -Calarasi pe drumul vechi spre mare.

    In sud se anunta vreme foarte frumoasa si drumul e bun, l-am parcurs acum 3 saptamani.

  3. Pe bune daca as avea tancul incaltat corespunzator [ crampoane ] acum cand scriu aceste randuri ...... in loc de a scrie aceste nimicuri as fi dat jos cutiile si as fi dat o tura/ arat prin zapada pe aici prin parc [ Izvor ] asteptand sa vina eventuoal cu vreo ambulanta sa ma duca la Universitar [ sectia psihiatrie ] ca tot este aici la doi pasi si normal inainte o amenda pt ca le-am f---t spatiul verde ...................

    Pe bune chiar as fi vrut sa vad ce pot eu si ce poate dihania in/pe zapada .

    Vik.

    Cu vaca aia a ta ai fi fost mai mult ca sigur la ortopedie nu la psihiatrie :shootingsmilie: ...................da lasa ca vine ia vara si o sa ne golim buzunarele pe benzina .

  4. Or sa fie o gramada de conservari de "lux" , care or sa te impinga pe A2 cu +170km/h, nu de alta, dar pina seara trebuie agatata pitipoanca de pina in 25ani, ca a-2-a zi gaseste numai +30ani. Bine si pe drumul vechi o sa fie aglomerat .... asta e. Vezi ca pe A2, au bagat un nou sistem de radar (cica-s doua fire pe sosea care nu se vad), se zice ca au rupt la amenzi.

    Nu o sa alerge nimeni cu 170 pentru ca o sa fie plin de radare ...asa e traditia (la militie) de 1 mai

×
×
  • Creează nouă...