Sari la conținut

super-biker

Membru
  • Număr conținut

    18
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de super-biker

  1. O sa vina si pozele, am fost foarte multi cred ca am fost 300 - 400 dupa parerea mea . Nota pentru initiativa . P.S. Daca ma ascultati si puneati la sosire un stand cu mici si racoritoare eram cei mai fericiti.
  2. Dupa ce s-a terminat marsul ,la primul semafor am fost intrebat : `` Auzi, dar ce au avut politisti cu voi ? `` Va dati seama ce au priceput uni soferi.
  3. Prezent si eu cu mai multi prieteni. P.S. Puneti si voi un stand cu mici si bere la sosire, ca dupa un traseu asa epuizant trebuie sa ne reface fortele si sa ne hidratam.
  4. Va urez plimbare placuta maine. Eu am fost astazi la salon. Foarte slabut s-ar putea sa fiti dezamagiti
  5. Piata Constitutiei e un loc foarte bun de intilnire. Daca ne strangem la Arc nici nu ne asezam bine pe motoare si am si ajuns la salon. Pentru bilete trebuie sa aveti doar bani la indemana, se cumpara la intrarea in parcarea de moto. Foarte buna ideea ta.
  6. Aici pe acest forum nu am gasit postat nimic in legatura cu Bulgaria . Baieti de pe SBZ pleaca pe CHEIA. Oricum te sun maine.
  7. Victore nu fi nerabdator gasim noi maine un traseu care sa ne convina. Te sun eu maine .
  8. Eu v-am propus un traseu optim pentru vremea asta, pentru ca la munte este inca zapada. Daca aveti alte idei spuneti si hotaram unde ne plimbam.
  9. Ce ziceti de traseul Bucuresti -Calarasi -Oltenita -Daia-Bucuresti ?????? Portiunea Bucuresti -Calarasi pe drumul vechi spre mare. In sud se anunta vreme foarte frumoasa si drumul e bun, l-am parcurs acum 3 saptamani.
  10. Cu vaca aia a ta ai fi fost mai mult ca sigur la ortopedie nu la psihiatrie ...................da lasa ca vine ia vara si o sa ne golim buzunarele pe benzina .
  11. Nu o sa alerge nimeni cu 170 pentru ca o sa fie plin de radare ...asa e traditia (la militie) de 1 mai
  12. DA ....DA >>>Si eu sunt invidios pe stilul lui Niko de mers. E posibil sa fie o clona a unui frustrat
  13. Ce va place sa va mai impungeti. Sa vezi de acum incolo discutii amicale :shootingsmilie:
  14. E mai frumos traseul din Oltenita-Daia si apoi Bucuresti. Nu ai probleme cu populatia conlocuitoare doar cu balega de pe drum.
×
×
  • Creează nouă...