Sari la conținut

pragmatik

Membru
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de pragmatik

  1. Si chestiile delicate sunt uneori simple daca stii principii, nu ai nevoie de coduri, culori, scheme :). Probabil ca releul ala mai are si alte functii da alea merg ! (chestia cu neutralul de ex.). Bun, fa domnu Maruta ce ti-am cerut, astept feedback.

     

    Am ajuns pana la urma sa fiu mandrul posesor al unui domi rd02 (tot honda -puisor de africana ) cam batranior dar noah, il pun eu in timp la punct .Amicii de la "heavy duties" ma rezolva cu un crashbar in timp, dar momentan sunt foarte ocupati, asa ca daca cineva are cumva de vanzare crashbar pt rd02 , sunt client potential. Deasemenea ma intereseaza ceva documentatie sau macar sfaturi ce si cum cu distributia (ca aia cam cloncane). Se poate regla intinderea lantului ? (am vazut ceva capac lateral in chiulasa). Cum e cu patina? se gaseste de inlocuit? De unde si ce tip de acumulator e cel mai potrivit? etc. :) Sunt dominatoristi "self care" prin Cluj?

    Ma intereseaza si pe mine crashbarurile alea. Cum arata si cam cat costa.

     

    Nu stiti unde se gaseste in Cluj, sau daca se gaseste, incarcare freon R12, pt masini mai vechi?

    Daca ai drum de Turda, intra pe la Termoport (reprezentanta TermoKing). Ei incarca instalatii frigo pt semiremorci si cred ca au toate tipurile de freon.

    Probabil ii poti gasi si pe net sa dai un telefon inainte. Au sediul in curba aia mare inainte sa incepi sa cobori Dabagaul, pe dreapta in directia spre Turda.

  2. Curriculum Vitae al unuia dintre candidatii la functia de Manager General al B.O.R. (Bisericii Ortodoxe Romane), a.k.a. Patriarh: "Tanar manager, 70-80 ani, cunoscator a 2 limbi moarte, prima - vorbit, a doua- numai ascultat; Skills: - adus ploaia din vorbe, recitat Biblia pe fata si invers, posesor permis auto cat B, C si Dric; - putere de scarificiu pentru semeni, disponibilitatea de a ramane peste program, si dupa sfarsitul vietii, prin metempsihoza; - expert in organizarea de evenimente, training-uri, team-building-uri si a limbilor si pupatului in c**! Experienta anterioara: - ghicit trecutul, alungat vremea rea, ghicit in carti si cafea, afinitate pentru culoarea neagra, - reparatii electronice: icoane plangatoare si "ascultatoare", sfinti care trag cu ochiul marca Qungdao si Shanghai-mania `82, detinator centura galbena, albastra si rosie peste anteriu negru; - serviciul militar satisfacut cu F.B. la tragerile de noapte si B. la tragerile de seara a clopotelor. Espectante: - pachet salarial motivant, intre 1.000.000 RON - 1.500.000 RON/luna sau echivalentul in EURO (la cursul caselor de schimb valutar, NU BNR) - masina de servici, numai din gama: Audi Q7, VW Touareg sau BMW X5; - telefon de servici: cu abonament pe Orange, Vodafone, Zapp, Romtelecom, RDS, UPC, toate cartelele utilizabile pe un singur telefon; - laptop de servici,, cu wireless internet, OS. numai Linux sau macar Free BSD! Doamne ajuta(-mi)!"

  3. Am comandat eu joja asta la louis. Era la 15 €.

    Problema e ca nu se potriveste. E tot pe filet mic, de FMX sau domi dupa 95. Ori au incurcat aia comanda mea, ori asa sunt toate si e greseala pe site. Joja o puteti vedea la Motolouis - Vitan.

    eu am un domi din 95

    rd 08 in carte

    daca mi se potriveste mie ti-as lua eu joja aia

    da un pm

     

    am si eu un tzacanit pe care il aud mai ales in frana de motor dupa ce o turez un pic mai tare

    mi-au spus oareshce mesteri de prin cj ca ar fi de schimbat decompresorul

    cred ca o sa il schimb in curand

    daca se rezolva va anunt

     

    bafta in exces!!!

    :drums:

  4. Salutare tuturor ! Ma numesc Sebastian am 16 ani si sunt din Bucuresti , tocmai mi-am luat carnetu (A1) si vreau sa intru si eu in randu motociclistilor :crack: sa nu incepeti q mijtouri si nu jtu c commenturi despre motoru meu k sincer nu ma intereseaza :crack: sunt incepator si nu imi trebuie my mult ...

     

    :crack:

    Sa o stapanesti sanatos!

  5. Pt posesorii de Domi : am o oferta de dominator fara acte la pret f bun,ideea e ca nu'mi permit sa'l iau tot,contactati'ma pe PM si poate ne combinam sa'l luam impreuna si vedem care ce piese vrea/ia.

    In alta ordine d eidei : ce viteza are la 7000-7200 de ture intr'a 5a?

     

     

    M-ar interesa si pe mine una-alta. Tre sa stim ce model (an) e.

    Si inca ceva... Stii tu motorul ala si cine/cum l-a adus? Daca nu stii / daca e furat, nu cumpar nici un surub.

    Hai cu ceva amanunte.

    :crack:

  6. Mda ... revin la primele probleme din topic...

    Am luat pt. o prietena ieri in Dominator....Pret bun, merge finut/fainut

    1.Acum care e buba...cam aceeasi (cred eu) cu care a deschis Axa topicul...

    De pornit porneste usor...sta la relanti la 1400

    Dar, cand mergi cu ea si incetinsesti brusc scade turatia...cam la 1000 ture

    De murit nu mi-a murit inca...dar asa jos sta ... si dupa ce il accelerezi pe loc de cateva ori,

    urca iar la 1400 si sta acolo...oricat

    Dar daca plec cu el aceeasi buba...

     

    Tot de la Flansa de admisie sa fie...?

    Si asta unde e situata?

     

    2.Cat ar trebui sa arate vitezometru la 5000 ture intr-a 5-a? Am impresia ca fura...

     

    ia baga ochiu' si ia-le pe rand

    succes!

    :crack:

    NX650_D_Section_4__Fuel_system.pdf

  7. Am plecat in sensul ca am mers circa 1-1.5m si apoi a lovit antifurtul in etrier (parca acolo loveste) si in cazul asta,dupa mai multe repetari,poti sa-l busesti sau sa cazi daca uiti antifurtul-asta e problema dezbatuta aici.Tu sigur nu ai avut ca daca aveai iti dadeai imediat seama de problema.

     

    Si daca e pozitionat cat mai aproape de etrier te misti foarte putin si cu pagube minime la motoreta,asta am incercat sa spun,poate nu m-am exprimat bine.

     

     

    ok ok, nu te ambala

    Intr-adevar nu folosesc antifurt de-ala

    Imi las motocicleta in curte si am 2 caini... liberi... si neprietenosi cu necunoscutii :crack:

    Cu toate astea pot sa imi imaginez despre ce vorbesti. daca prind un lacat de gaurile discului de frana, nu poti sa te misti decat fff putin. Daca poti sa te misti mai mult sau chiar sa pornesti cu el montat inseamna ca nu e bun. Daca poti tu sa pleci asa (din greseala), poate si hotzul(intentionat) :crack:

    Eu m-as gandi totusi la alta varianta de antifurt

    Hai noroc si s-auzim de bine!

    :crack:

  8. Felicitari Hellryder! Plin de idei (bune)

    Eu zic sa facem o lista/topic cu idei de-astea sa fie la indemana, sa stie fiecare cam ce si cum se poate face.

    Daca o foloseste sau nu cineva ramane la latitudinea fiecaruia. Poate fi utila.

    Ai o problema, cauti in meniu.. Alegi ce-ti place. Daca nu te poti hotara, apelezi la variantele 2 in 1 ca la sampoane.

  9. :burnout:

     

    Beeeeton!

     

    Hop si eu: Intr-o buna zi, urcat calare, pornit motor, pus casca vreau sa pun manusi... si nu-s. Au cazut de pe rezervor din cauza trepidatiilor. Ma aplec dupa ele, ca era greu sa mai pun cric si sa cobor de pe moto :cheers: , nu ajung prea bine, aplec si motorul mai mult decat sa il pot tine si hop il pun pe jos. Baiat detept... :D

  10. Bine ca acest accident nu a avut urmari tragice. Insanatosire grabnica celor 2 si mult mai multa minte. Daca tipul nu va renunta la slapi si la ocheari de soare, cu siguranta pasagera nu se va mai sui in viata ei pe scuter neechipata, sau cine stie!? :D

     

    Asfalt uscat si salutari cu farul! :burnout: :burnout:

     

    cred ca erau ochelarii ei ...

    el avea... tricou rosu :cheers:

×
×
  • Creează nouă...