Sari la conținut

pragmatik

Membru
  • Număr conținut

    144
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pragmatik

  1. pragmatik

    Ajutor&asistenta moto!

    Ma intereseaza si pe mine crashbarurile alea. Cum arata si cam cat costa. Daca ai drum de Turda, intra pe la Termoport (reprezentanta TermoKing). Ei incarca instalatii frigo pt semiremorci si cred ca au toate tipurile de freon. Probabil ii poti gasi si pe net sa dai un telefon inainte. Au sediul in curba aia mare inainte sa incepi sa cobori Dabagaul, pe dreapta in directia spre Turda.
  2. Mitas Am avut E09 pe spate. Satisfacator in teren pt trasee usoare, satisfacator pe asfalt, slab pe noroaie. Am pus C-02 care e un dezastru pe asfalt pt ca mergi ca pe apa dar e grozav in teen. A costat 285Ron + montajul
  3. Era o vreme cand ma intreba multa lume pentru ce iti cumperi un Domi. Filmuletul asta mi se pare numai bun ca raspuns:
  4. Curriculum Vitae al unuia dintre candidatii la functia de Manager General al B.O.R. (Bisericii Ortodoxe Romane), a.k.a. Patriarh: "Tanar manager, 70-80 ani, cunoscator a 2 limbi moarte, prima - vorbit, a doua- numai ascultat; Skills: - adus ploaia din vorbe, recitat Biblia pe fata si invers, posesor permis auto cat B, C si Dric; - putere de scarificiu pentru semeni, disponibilitatea de a ramane peste program, si dupa sfarsitul vietii, prin metempsihoza; - expert in organizarea de evenimente, training-uri, team-building-uri si a limbilor si pupatului in c**! Experienta anterioara: - ghicit trecutul, alungat vremea rea, ghicit in carti si cafea, afinitate pentru culoarea neagra, - reparatii electronice: icoane plangatoare si "ascultatoare", sfinti care trag cu ochiul marca Qungdao si Shanghai-mania `82, detinator centura galbena, albastra si rosie peste anteriu negru; - serviciul militar satisfacut cu F.B. la tragerile de noapte si B. la tragerile de seara a clopotelor. Espectante: - pachet salarial motivant, intre 1.000.000 RON - 1.500.000 RON/luna sau echivalentul in EURO (la cursul caselor de schimb valutar, NU BNR) - masina de servici, numai din gama: Audi Q7, VW Touareg sau BMW X5; - telefon de servici: cu abonament pe Orange, Vodafone, Zapp, Romtelecom, RDS, UPC, toate cartelele utilizabile pe un singur telefon; - laptop de servici,, cu wireless internet, OS. numai Linux sau macar Free BSD! Doamne ajuta(-mi)!"
  5. Am vazut ca aproape la toate galeriile de evacuare (intre motor si esapament) ruginesc destul de tare. Stiti careva vre-o solutie ca sa poata fi mai aratoase, ca tare nu-mi plac asa ruginite? De vopsit... mai greu ca e temperatura mare acolo.
  6. Eu cred ca e doar chestie de obisnuinta. Dupa ce iti 'cunosti' suficient de bine motorul si incepi sa mai ai un pic de 'simt' la bocanc (si nu shlap !!!) o sa il gasesti mai usor, chiar daca nu din prima incercare Am avut si eu problema asta la un moment dat da'... mi-a trecut
  7. Ohohoooooo Sa inteleg ca te-ai imprietenit de-a binelea cu 'noua' achizitie... Felicitari pentru tura si la mai mare! Pacat ca nu ne-am intalnit ca eram oarecum pe traseu dar pe mai multe roti decat mi-as fi dorit. Toate cele bune!
  8. WOW !!! Asta da aventura... Va urez muuult succes !!! Sper sa ne tineti la curent atat cat va fi posibil. S-auzim numai de bine! Asfalt uscat! Bafta in exces!
  9. Superba excursie. Deja am balit tastatura. Mai dati ceva amanunte. V-ati descurcat cu engleza sau musai germana? Ati facut rezervari de-acasa sau ati mers la plezneala? Stiati pensiuni/cazari inainte sa plecati? Daca e cu rezervari care e reteta castigatoare? Vara nu e gata... Poate va calc pe urme. Felicitari dinnou!
  10. Au zis ceva la stiri pe Realitatea. Fata a murit. Nu prea au dat amanunte sau imagini.
  11. eu am un domi din 95 rd 08 in carte daca mi se potriveste mie ti-as lua eu joja aia da un pm am si eu un tzacanit pe care il aud mai ales in frana de motor dupa ce o turez un pic mai tare mi-au spus oareshce mesteri de prin cj ca ar fi de schimbat decompresorul cred ca o sa il schimb in curand daca se rezolva va anunt bafta in exces!!!
  12. E tare de tot aia cu oaia N-aveau si caini ciobanii aia? Felicitari pt poze si iesire later edit: ce aparat foto ai?
  13. faina poze, faina plimbare da voi cu gumele-alea intrati prin padure? noroc ca n-a fost noroi mare bafta si la mai multe!
  14. da-mi un pm si incerc sa ti-l trimit pe mail din bucati pe capitole e pt modelul mai vechi dar e cam acelasi lucru idem pt vladxus
  15. M-ar interesa si pe mine una-alta. Tre sa stim ce model (an) e. Si inca ceva... Stii tu motorul ala si cine/cum l-a adus? Daca nu stii / daca e furat, nu cumpar nici un surub. Hai cu ceva amanunte.
  16. off topic: 90/60/90 nu vrei? bafta la rar!
  17. ia baga ochiu' si ia-le pe rand succes! NX650_D_Section_4__Fuel_system.pdf
  18. ok ok, nu te ambala Intr-adevar nu folosesc antifurt de-ala Imi las motocicleta in curte si am 2 caini... liberi... si neprietenosi cu necunoscutii Cu toate astea pot sa imi imaginez despre ce vorbesti. daca prind un lacat de gaurile discului de frana, nu poti sa te misti decat fff putin. Daca poti sa te misti mai mult sau chiar sa pornesti cu el montat inseamna ca nu e bun. Daca poti tu sa pleci asa (din greseala), poate si hotzul(intentionat) Eu m-as gandi totusi la alta varianta de antifurt Hai noroc si s-auzim de bine!
  19. polo, louis etc aruncati si voi un ochi pe forum nu vi le trimite nimeni acasa dar sunt cativa baieti care pot sa vi le aduca saptamanal
  20. pai ce antifurt e ala de poti sa pleci cu el? eficace?
  21. pragmatik

    Accident Bmw

    Insanatosire grabnica atat calului cat si calaretului!
  22. Felicitari Hellryder! Plin de idei (bune) Eu zic sa facem o lista/topic cu idei de-astea sa fie la indemana, sa stie fiecare cam ce si cum se poate face. Daca o foloseste sau nu cineva ramane la latitudinea fiecaruia. Poate fi utila. Ai o problema, cauti in meniu.. Alegi ce-ti place. Daca nu te poti hotara, apelezi la variantele 2 in 1 ca la sampoane.
  23. Beeeeton! Hop si eu: Intr-o buna zi, urcat calare, pornit motor, pus casca vreau sa pun manusi... si nu-s. Au cazut de pe rezervor din cauza trepidatiilor. Ma aplec dupa ele, ca era greu sa mai pun cric si sa cobor de pe moto , nu ajung prea bine, aplec si motorul mai mult decat sa il pot tine si hop il pun pe jos. Baiat detept...
  24. cred ca erau ochelarii ei ... el avea... tricou rosu
×
×
  • Creează nouă...