Sari la conținut

Nica Blandea

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Nica Blandea

  1. Daca nu o sa stai mai mult timp in sibiu, mai bine s-o inscrii la tine acasa personal (intr-o zi rezolvi tot daca ai dosarul complet) ori cu procura. Eu asa as face.

     

    PS: Eu am fost programat la RAR pt identificare la 8.30 intr-o zi. la 11.00 am fost gata. pana atunci cineva mi-a platit taxele (numere, talon, etc.) La 11.15 am predat dosaru la politie si mi s-a spus sa astept pana la 13.00 dupa numere (la preferinta), la 12.45 m-a strigat de la ghiseu si mi-a dat numerele si dovada pentru talon.

  2. @kato_arad Inainte de a improsca cu noroi citeste tot postul meu o sa vezi ca am spus "asta in cel mai rau caz", nu am spus ca e normala aceasta chestie. Si in al doi-lea rand colegul a spus "in momentul in care vreau sa alimentez" Si daca a deschis un topic ma gandesc ca i se intampla frecvent treaba asta ceea ce repet: Nu e normal

  3. Eu am patit asa cu un Opel Tigra adus din Italia la care scria pe talonul italian la optiuni marimea cauciucurilor care existau pe masina. Cand au facut cartea au trecut doar datele cele originale de catalog nu si pe cele din optiuni. Am revenit la ei dupa ceva vreme cu copia dupa talonul italian, si-au recunoscut vina, si au trecut in cartea mea si marimile bune, GRATIS.

    Si ca o corectura la ce s-a scris mai sus, politia nu te poate intreba de cauciucuri deoarece pe taloanele noi nu mai apar marimile acestora.

     

    Spune-ne ce-ai mai facut?

×
×
  • Creează nouă...