Sari la conținut

Nica Blandea

Membru
  • Număr conținut

    22
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    blandeat

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Sebes - Alba
  • Motocicleta
    KLE 500
  • Numar Moto
    AB 50 KLE

Nica Blandea's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Trebuie mers incet si cu atentie sa ferim retardatii!!!
  2. Daca nu o sa stai mai mult timp in sibiu, mai bine s-o inscrii la tine acasa personal (intr-o zi rezolvi tot daca ai dosarul complet) ori cu procura. Eu asa as face. PS: Eu am fost programat la RAR pt identificare la 8.30 intr-o zi. la 11.00 am fost gata. pana atunci cineva mi-a platit taxele (numere, talon, etc.) La 11.15 am predat dosaru la politie si mi s-a spus sa astept pana la 13.00 dupa numere (la preferinta), la 12.45 m-a strigat de la ghiseu si mi-a dat numerele si dovada pentru talon.
  3. Nica Blandea

    Poze !1

    Azi m-am hotarat sa fac prima mea iesire.
  4. Nica Blandea

    SE FACE INVENTARUL

    Va salut! De anu asta am si eu microbu asta. Ne mai auzim pana incepe sezonu'. Pe FB sunt Nica Blandea ca si aici
  5. Intradevar e foarte frumos la Turda. Am fost si eu asta vara si parca m-as mai duce odata. Frumoase fotografii dar nu pot reda cu exactitate dimensiunile.
  6. @kato_arad Inainte de a improsca cu noroi citeste tot postul meu o sa vezi ca am spus "asta in cel mai rau caz", nu am spus ca e normala aceasta chestie. Si in al doi-lea rand colegul a spus "in momentul in care vreau sa alimentez" Si daca a deschis un topic ma gandesc ca i se intampla frecvent treaba asta ceea ce repet: Nu e normal
  7. Nu e logic. Presiunea din rezervor trebuie sa scada odata cu consumul benzinei din el. Asta in cel mai rau caz. In rezervor trebuie sa ai un aerisitor care e infundat.
  8. Si daca-ti taie unu calea ca si colegului din accident (asta ca sa mai fim si ON-TOPIC)...
  9. Leaga-l cu banda de alte fire care le mai ai pe acolo si nu va fi nicio problema.
  10. Eu am patit asa cu un Opel Tigra adus din Italia la care scria pe talonul italian la optiuni marimea cauciucurilor care existau pe masina. Cand au facut cartea au trecut doar datele cele originale de catalog nu si pe cele din optiuni. Am revenit la ei dupa ceva vreme cu copia dupa talonul italian, si-au recunoscut vina, si au trecut in cartea mea si marimile bune, GRATIS. Si ca o corectura la ce s-a scris mai sus, politia nu te poate intreba de cauciucuri deoarece pe taloanele noi nu mai apar marimile acestora. Spune-ne ce-ai mai facut?
  11. Felicitari pentru initiativa! PS: Hai sa nu facem praf topicul omului!
  12. Nota 10!! Primul meu post pe acest forum vi-l acord voua!!!
×
×
  • Creează nouă...