Sari la conținut

Mobradier

Membru
  • Număr conținut

    24
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Mobradier

  1. Salutare tuturor. Sunt in cautarea unui enduro si oscilez intre freewind si f 650, iar acum ma adresez voua, posesorilor de suza daca este vreunul care locuieste in bucuresti si este dispus sa ne intalnim sa vad cum m'as simti pe unul. Multumesc anticipat si asfalt uscat!
  2. Salutare tuturor! Am postat aici deoarece intentionez sa devin posesor de F 650 dar inainte de asta as vrea sa il incerc putin, macar si static, sa vad cum ajung cu picioarele pe sol, si alte caracteristici pe care mi le'ar putea impartasi un proprietar. M'am tot informat pe forumuri si e ceea ce imi doresc, raportat la buget, asadar daca cineva este dispus sa imi ofere din timpul sau in legatura cu cele mentionate i'as fi recunoscator si nu doar cu vorba! Sa auzim de bine si asfalt uscat!
  3. Multam pentru oferta, de data asta am rezolvat'o dar cand voi intampina probleme pentru care nu am solutii voi apela la tine!toate bune, si asfalt uscat!
  4. uite ca releul nu se afla sub bord, mi'am permis sa pierd vreo 2 ore si am aflat ca nu e sub bord, va trebui sa incerc si alte locuri...poate iti va fi si tie de folos candva, doar ca difera de la motor la motor. Pentru cei care eventual vor intampina aceeasi problema, sa stiti ca e situat in partea inferioara undeva sub rezervor, trebuie dat scutul jos, asta ca sa nu cautati ca mine pe sub toate carenele motorului. Asfalt uscat!
  5. de surubarit le surubaresc si eu dar ma gandeam ca se va trezi vreun pasionat care a intampinat o problema similara si stie sa imi spuna in ce zona a scuterului e pozitionat acel releu de semnalizare, deja m'am apucat de treaba ca nu prea mai sunt oameni interesati de problemele altora...e si normal.toate cele bune!
  6. x-max-urile sunt faine;ca o paranteza, si eu am curtat burgul, initial de 400 ulterior de 250 din lipsa de fonduri dar m'am ales cu malaguti, ceea ce nu imi pare rau dar nici nu pot face diferenta cu burgul nestiind ce poate. mai am un post in care am descris o problema, daca te pricepi poate iti arunci un ochi si imi dai o parere!multam
  7. unde vezi tu ca am scris ca am consum de 3? am zis pana in 4 adica undeva 3.5-3.7 l/100km. te rog fi mai atent!si pentru choix.. e motor de yamaha si stiu ce vorbesc, probabil e doar o colaborare cu minarelli!sau doar anumite componente.
  8. si eu pe malaguti am motor de yamaha majesty doar ca e 250 si pot spune ca e foarte ok doar cam gurmand, cred...cam 5 oras si pana in 4 afara
  9. ar fi bine daca ai sti despre ce e vorba dar asa...contactul cu firele il pierd undeva sub bord si e atat de inghesuit incat doar daca dau bordul jos as putea probabil sa vad ce e acolo dar incerc sa evit o treaba in plus care nu e chiar usoara si de aia am adresat intrebarea, cu asa raspunsuri ajungem departe...ms oricum
  10. ok, tinem legatura si cand esti gata dai un semn si vedem ce si cum stabilim , poate pana atunci mai apare cineva...
  11. Nu ma intereseaza apartenenta la niciun grup, si nu conteaza cine si ce motor are, doar ca ar fi fain sa ne mai adunam macar cei din bucuresti, mai schimbam idei, mai, mai iesim la vreo plimbare.
  12. Pai atata timp cat se aprind becurile din semnalizari nu suspectez sigurantele, e vorba doar de intermitenta care e data de releu..
  13. La al meu Malaguti Madison 250, semnalizarile sunt statice si am presupus ca ar fi releul de semnalizare de vina, doar ca am desfacut plasticul de sub parbriz si nu am identificat niciun releu de care sa fie legate firele de la semnalizari, asadar rog posesorii de astfel de maxiscuter sa imi spuna unde e pozitionat releul si daca trebuie schimbat sau merge reconditionat. Deasemenea daca aveti alte pareri astept raspunsuri!Va multumesc pentru intelegere si suport chiar nu vrea nimeni sa ma ajute sau nu sunt cunoscatori? eu m'am uitat pe schema electrica dar nu iti arata unde e pozitionat releul, decat conexiunile intre fire...sau poate aveti un manual in romana cu scuterul sau engleza macar!
  14. sub 50 ca numar? am cont acolo si cred ca sunt mai multi dar o sa mai arunc un ochi, multam!
  15. Sa inteleg ca nu mai vrea nimeni sa faca plimbari cu maxi'ul in grup?poate reinviem topicul, si mai organizam ceva intalniri.Eu sunt din Bucuresti.
  16. e ceea ce ai zis tu ivan, desi nu inteleg ce ar putea sa se duca la el, pentru ca din cate am inteles e un fel de sufa care se roteste in interiorul camasii, si ala nu poate decat sa se rupa , nu e ceva electronic, cred...in fine, multumesc tuturor pentru raspunsuri, si ASFALT USCAT!
  17. Este vorba de un Malaguti madison s250 la care atunci cand l'am cumparat pe vitezometrul analogic aveam 47xxx km si nu mergea adica nu mai inregistra, iar pe cel digital 32000 km, iar recent nici cel digital nu mai indica viteza. Cel mai probabil este senzorul sau cablul in sine dar daca cineva cu un scuter similar a patit asa ceva si stie motivul astept niste pareri inainte de a ma baga si desface aiurea! va multumesc si sper ca nu s'a mai deschis un topic identic.
×
×
  • Creează nouă...