Sari la conținut

FAC

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    boy.alexx

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Targoviste
  • Carnet moto din
    recent
  • Motocicleta
    aprilia leonardo 250
  • Numar Moto
    DB 17 ASA

FAC's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. daca ai luat sala pana pe 19 ianuarie normal e sa dai si poligonul!!! eu asa am facut si am permis. ti-am dat poza pe privat .dar nu stiu ce o sa rezolvi cu ea.poate sa te lamuresti ca trebuie sa fie o greseala din partea alora. (eu am dat sala pe 16 ianuarie si m-a programat pe 26 februarie si am permis!!!!)
  2. FAC

    Plimbari

    care vrea o plimbare asa de inceput de an:D??? azi e o zi minunata pentru o plimbarica. haide-ti sa ne strangem m-ai multi si sa ne distram un pic;).
  3. te-ai informat gresit.nu auzi ca eu akm pe 26 am luat permisul?
  4. am dat si sala si poligonul(fara traseu).m-i se pare ca nici nu sa aprobat chestia cu traseul ,mi-a zis instructorul ca e prea periculos si nu ii lasa. DECI PENTRU CEI CARE NU INTELEG! daca v-ati depus dosaru pana in 19 ianuarie 2013 (chiar daca aveti 18 ani minim) intrati pe vechea legislatie! eu am dat sala pe 16 ianuarie deci pana sa intre legea in viguare. nu stiu daca si asta conteaza. Cei care ati depus dupa 19 dosaru si aveti pana in 24 de ani nu puteti da de permis.!!! sugestie: aveti voie sa dati de cat A2 (puteti calarii motoare cu max 35 kw daca tin bine minte,adica te poti urca si pe o mobra de 500 cm3,dar sa aiba max 70-75 cp) mergeti 2 ani cu A2 si dupaia puteti da de cat A. chiar e ok...adik iti da sansa sa mergi pe ceva bunicel si nu ne lasa se ne rupem gatu cu una de 600-1000 cm3.(sunt destui teribilisti) bafta;)
  5. sal. azi am luat si eu cat A si tin sa specific ca am 18 ani si am depus dosaru prin dec...ork daca ai depus dosaru pana pe 19 ianuarie ,poti da de cat A(te incadrezi la vechea legislatie) ufff am scapat si eu...nu stiam nici eu sigur daca mai pot da.dar am reusit:D:X
  6. cine merge fara permis??? dc nu am ce cauta pe strada? era doar o parere in legatura cu noua legislatie.
  7. asa e multi zic ca e bine ca sa dat legea,dar voi cand ati luat permisu? tot la 24 de ani?nu cred... dak erati in locul nostru nu m-ai ziceati asa. akm pe bune.nu toti cei ce implinesc 18 ani si dau de permis isi iau o moto de peste 100 de cp (le i-au parintii,de cele mai multe cazuri) sunt inconstienti. si cei care o fac si isi pun pielea in joc in trafic este fix problema lor.greseala nu este in totalitate a lor,este si a parintiilor ca le fac mofturile (si ce mofturii!) akm din cauza unora nu ar trb sa ne restictioneze pe toti. cui i-ar placea sa se taraie cu 2 dosare,cu alte plimbari si alti bani cheltuiti. nu este o solutie dupa parerea mea chestia asta cu varsta.poti murii si dak nu ai permis si te sui pe o moto,poti muri si dak ai 30 de ani in spate de experienta,poti muri oricum...
  8. asa stiam si eu... sper sa ma lase si sa fie timpu frumos;) si ms
  9. Salutare. Am si eu o intrebare .daca am depus dosaru anul trecut si m-a programat pe 29 ianuarie 2013 pot sustine in continuare de permis pe vechea legislatie? pot da de categoria A ? culmea este ca am dat si sala acum 2 zile si i-am intrebat pe cei 2 politisti de acolo si nu au stiu sa imi raspunda ... (ps:am 18 ani) in caz ca imi dati raspunsuri gen dak ai 24 poti:D.
  10. Am si eu o intrebare.Am depus dosaru anul trecut si m-a programat tocmai pe 29 ianuarie.intrebarea mea este dak pot sa imi continui acest dosar pana la capat si daca pot da dupa vechea legislatie.(ps:am 18 ani ) .pot da poligonu asa cum m-a programat?
×
×
  • Creează nouă...