Sari la conținut

FAC

Membru
  • Număr conținut

    12
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de FAC

  1. Școala de șoferi (A) am început-o pe 1 octombrie, sala am luat-o pe 6 decembrie, prima dată fiind programat la poligon pe 7 ianuarie iar a2-a oară azi, jud. Suceava

     

    menționez că mai erau 2 elevi la peste 30 de ani care nu s-au prezentat la poligon în august și nici eu nu au susținut examinarea

    daca ai luat sala pana pe 19 ianuarie normal e sa dai si poligonul!!! eu asa am facut si am permis. ti-am dat poza pe privat .dar nu stiu ce o sa rezolvi cu ea.poate sa te lamuresti ca trebuie sa fie o greseala din partea alora. (eu am dat sala pe 16 ianuarie si m-a programat pe 26 februarie si am permis!!!!)

  2. daca anul trecut puteai sa dai de A la 18 ani anul acesta nu mai poti chiar daca ai dosarul facut pe legea veche m-am informat la drpciv ->

     

     

    La scrisoarea dumneavoastră, vă comunicăm că potrivit art.23 alin. (4) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, cu modificările şi completările ulterioare, la prezentarea la examen pentru obţinerea permisului de conducere, trebuie să îndepliniţi cumulativ condiţiile de vârstă, să fiţi apt medical şi să faceţi dovada pregătirii teoretice şi practice prin cursuri organizate de unităţi autorizate.

    Întrucât în condiţiile modificării ordonanţei de urgenţă mai sus amintite prin Legea nr.203/2012 nu mai îndepliniţi condiţia de vârstă necesară obţinerii categoriei A, puteţi solicita obţinerea categoriei A2 pe baza fişei de şcolarizare emisă pentru categoria A, urmând ca proba practică a examenului să o susţineţi pe o motocicletă corespunzătoare categoriei A2, care are caracteristici tehnice similare motocicletei din categoria A, astfel cum este prevăzut la art.38 alin. (1) din Regulamentul de aplicare a ordonanţei de urgenţă menţionate.

     

    Cu stimă,

    DIRECTOR,

    Comisar şef de poliţie

     

    DRAGOMIR ALINA

     

     

     

    ŞEF SERVICIU

    Comisar şef de poliţie

     

    BOŞMAN GINO THEODOR

    te-ai informat gresit.nu auzi ca eu akm pe 26 am luat permisul?

  3. Ai dat sala sau poligonul? Da mai multe detalii? Si eu am facut scoala anul trecut si sunt curios cum voi da examenul(am peste 24), doar poligon sau si traseu.

    am dat si sala si poligonul(fara traseu).m-i se pare ca nici nu sa aprobat chestia cu traseul ,mi-a zis instructorul ca e prea periculos si nu ii lasa. :D DECI PENTRU CEI CARE NU INTELEG! daca v-ati depus dosaru pana in 19 ianuarie 2013 (chiar daca aveti 18 ani minim) intrati pe vechea legislatie! eu am dat sala pe 16 ianuarie deci pana sa intre legea in viguare. nu stiu daca si asta conteaza. Cei care ati depus dupa 19 dosaru si aveti pana in 24 de ani nu puteti da de permis.!!! sugestie: aveti voie sa dati de cat A2 (puteti calarii motoare cu max 35 kw daca tin bine minte,adica te poti urca si pe o mobra de 500 cm3,dar sa aiba max 70-75 cp) mergeti 2 ani cu A2 si dupaia puteti da de cat A. chiar e ok...adik iti da sansa sa mergi pe ceva bunicel si nu ne lasa se ne rupem gatu cu una de 600-1000 cm3.(sunt destui teribilisti) bafta;)

  4. Salut,

    O intrebare: Are cineva idee cand se poate incepe scoala? Eu sunt inscris de prin 14 ianuarie si inca nu pot incepe cursurile pentru ca nu este definitivata legea ( sau ceva de genul ).

    Mersi in avans.

    sal. azi am luat si eu cat A si tin sa specific ca am 18 ani si am depus dosaru prin dec...ork daca ai depus dosaru pana pe 19 ianuarie ,poti da de cat A(te incadrezi la vechea legislatie) ufff am scapat si eu...nu stiam nici eu sigur daca mai pot da.dar am reusit:D:X

  5. Eu nu inteleg de ce se mai streseaza astia care deja merg de cativa ani fara permis si fug cu succes de politie. Pai mai continuati asa cativa ani. Si inainte si acum aceeasi a ramas pedeapsa pentru conducere fara permis, nu s-a schimbat nimic in cazul asta.

    cine merge fara permis???:o

     

    FAC, tu nu ai ce căuta pe stradă frate. stai dracu în casă, pune mâna pe o carte, fă o lhabă, bea o bere. uite, dacă vrei, îţi combin eu un permis la sala de lectură. e fain acolo, e cald, mai agăţi un phizdeţ, mai tragi un somn, nu rişti nimic.

    dc nu am ce cauta pe strada? era doar o parere in legatura cu noua legislatie.

  6. Toti care aveti permisul deja sunteti de acord cu legea......dar punetiva is in locu celor care nu au permis,si sunt dornici ;)! ....Sunt multi altii mult mai periculosi in trafic decat incepatorii!

    asa e :10: multi zic ca e bine ca sa dat legea,dar voi cand ati luat permisu? tot la 24 de ani?nu cred... dak erati in locul nostru nu m-ai ziceati asa. akm pe bune.nu toti cei ce implinesc 18 ani si dau de permis isi iau o moto de peste 100 de cp (le i-au parintii,de cele mai multe cazuri) sunt inconstienti. si cei care o fac si isi pun pielea in joc in trafic este fix problema lor.greseala nu este in totalitate a lor,este si a parintiilor ca le fac mofturile (si ce mofturii!) akm din cauza unora nu ar trb sa ne restictioneze pe toti. cui i-ar placea sa se taraie cu 2 dosare,cu alte plimbari si alti bani cheltuiti. nu este o solutie dupa parerea mea chestia asta cu varsta.poti murii si dak nu ai permis si te sui pe o moto,poti muri si dak ai 30 de ani in spate de experienta,poti muri oricum...

×
×
  • Creează nouă...