Sari la conținut

Rzv_Tzk

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Postări postat de Rzv_Tzk

  1. Tie iti sare din viteza si nici nu prea stii ce amesteci acolo din pedala aia.

    Asa cum banuiam, nu ai nici un neutru mai jos de 1, ci doar iti sare din viteza iar in neutru sau intre treptele superioare iti intra intr-un neutru fals.

     

    Scuze, m-am exprimat eu aiurea in ultimul reply, ideea e ca din a 2/3-a incerc sa ajung treptat la 1-a, dar neavand in minte treapta in care sunt tind sa dau de mai multe ori in jos si atunci ajung in neutru, nu sare direct in neutru din a 2-a / 3-a.

  2. O intrebare am pentru cel care a deschis topicul. Cand esti deja in 1.. si apesi inca o data si trece in 0... ala e 0 real sau e un fals 0? Adica cand e in acel 0 dupa 1.. daca mai apesi in jos ce se intampla? Daca apesi in sus trece iar in 1? Sunt doua situatii diferite.. si daca din 1 trece IAR in 0 cel real inseamna ca e stricat mecanismu care invarte harta, si in loc sa nu faca nimic impinge harta inapoi pe pozitia 0.

     

    Odata ce ajung in neutral se comporta la fel ca deobicei (se aprinde si martorul de pe bord); nu am incercat sa dau in sus, dar in jos intra in 1-a. Voi mai face experimente odata ce vremea imi permite incat n-am studiat atat de tare problema. Am observat treaba asta cand nu eram sigur daca eram in a 2-a sau a 3-a si vroiam sa ajung la 1, dar cand dadeam sa accelerez ma trezeam in neutral (nu e mare problema ca intra imediat in 1-a, dar era cam penibil momentul).

     

    Multumesc tuturor pentru sfaturi!

  3. Salut, am un GS500E din 94 si mi se pare ciudata urmatoarea treaba: sunt in treapta 1, dau de schimbator in jos si imi intra in neutral. Din cate stiu si am citit si in alte parti, pattern-ul vitezelor este cu neutral-ul intre 1-a si a 2-a, nicidecum 1-a si in jos. Ce vesti aveti referitor la sanatatea cutiei de viteza? Multumesc anticipat!

×
×
  • Creează nouă...