Sari la conținut

Rzv_Tzk

Membru
  • Număr conținut

    10
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Motocicleta
    GS 500 E

Rzv_Tzk's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Scuze, m-am exprimat eu aiurea in ultimul reply, ideea e ca din a 2/3-a incerc sa ajung treptat la 1-a, dar neavand in minte treapta in care sunt tind sa dau de mai multe ori in jos si atunci ajung in neutru, nu sare direct in neutru din a 2-a / 3-a.
  2. Odata ce ajung in neutral se comporta la fel ca deobicei (se aprinde si martorul de pe bord); nu am incercat sa dau in sus, dar in jos intra in 1-a. Voi mai face experimente odata ce vremea imi permite incat n-am studiat atat de tare problema. Am observat treaba asta cand nu eram sigur daca eram in a 2-a sau a 3-a si vroiam sa ajung la 1, dar cand dadeam sa accelerez ma trezeam in neutral (nu e mare problema ca intra imediat in 1-a, dar era cam penibil momentul). Multumesc tuturor pentru sfaturi!
  3. Nu-l am de foarte multa vreme, deci pot spune ca asa a facut decand l-am luat.
  4. Cand stiu ca trebuie sa ma opresc total, prefer sa dau in jos pana sunt in 1-a (si in mod normal s-ar opri acolo). Si da, intra in neutru si intre 1 si 2.
  5. Salut, am un GS500E din 94 si mi se pare ciudata urmatoarea treaba: sunt in treapta 1, dau de schimbator in jos si imi intra in neutral. Din cate stiu si am citit si in alte parti, pattern-ul vitezelor este cu neutral-ul intre 1-a si a 2-a, nicidecum 1-a si in jos. Ce vesti aveti referitor la sanatatea cutiei de viteza? Multumesc anticipat!
×
×
  • Creează nouă...