Sari la conținut

tridentbg

Membru
  • Număr conținut

    76
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    suzuki burgman 400

tridentbg's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Exista viata pe burgman.ro...ne gasiti acolo! ...si pe mine tot Adrian ma plateste ,dar iau mai putin k Viorel fiindca sunt la inceput.
  2. In seara asta o veste trista din nou la tv...un tanar motociclist de 27 de ani s-a stins din cauza unei soferite care nu a acordat prioritate. Dumnezeu sa-l ierte! In evitarea unui accident, conteaza cel mai mult sa previzualizezi toate scenariile pe care le pot face partenerii de trafic din campul vizual...restul tine de Dumnezeu.
  3. A vandut-o intre timp si n-a mai apucat sa faca poze.
  4. Cine iese diseara la o pastrama? ...sau un peste? Mai exista viata pe planeta asta? Pestele l-am mancat deja...dar despre altceva vreau sa va povestesc. Faza cu DOT -ul de pe anvelope este absolut relativa;sa va zic de ce. Saptamana aceasta am cumparat anvelope si am ramas un pic surprins ptr. ca soseau din "viitor". Pe ele este stantat DOT 1013...deci se vor fabrica peste 5 luni si eu totusi le am pe masina. Faza este ca fabricile cand pun o matrita pe masina ,trag cu ea cateva zeci de mii de buc cu DOT crescator in functie de cerere.Sunt convins ca exista in depozitul de fabrica si fabricate in 2014.
  5. Sa repetam cu uleiul!Exista Bel-Ray si alte firme...capisci?
  6. A plecat circul din oras?...sa nu-mi spuneti ca va pare rau!
  7. Daca eram -100 ne luam de 250,nu? Morala: Daca ajung la 120 kg.= Burgman 650.O sa mananc si noaptea!
  8. Iarta -ma!...e atat de simplu. Nu sunt pocait si nici nebun!...va aduc doar la cunostiinta doar ce v-au invatat bunicii vostrii si voi ati uitat.Sunt ortodox ca si voi si am pacate poate mai mari ca voi. Asta v-am spus ptr. ca cineva mi-a pus intrebarea pe privat din ce cult fac parte.FAC PARTE DIN CULTUL OAMENILOR CU BUN SIMT!
  9. ESTE ULTIMA MEA POSTARE PE SITE-UL ACESTA! NU STIU DACA ESTE O MARE PIERDERE PTR. CINEVA DAR SINCER ,NU MAI POT CITI CUVINTELE DE OCARA PE CARE VI LE ADRESATI VOUA SI FAMILIILOR VOASTRE. NU VREAU SA PARTICIP LA ASA CEVA NICI MACAR CITIND.LIMBILE VOASTRE SUNT DE SERPI VENINOSI. IMI PERMIT TOTUSI SA DAU UN SFAT CELOR CE JUDECA PE AICI...VOI OARE SUNTETI FARA DE PACAT? CEI CARE SCRIETI FAR DE GRESALA ORTOGRAFICA SA STITI CA FACETI MARI GRESELI IN SUFLETELE VOASTRE...GRESELI PE CARE CU SIGURANTA LE VETI REGRETA MAI DEVREME DECAT CREDETI. TOATE CUVINTELE DE OCARA NU FAC DECAT SA VA IMPOVAREZE SUFLETELE SI SA VA INCETOSEZE VEDEREA...DEVENITI ORBI SI NU MAI VEDETI LUCRURILE FRUMOASE DE LANGA VOI. IN INCHEIERE VREAU SA VA SPUN CEVA : NU CONTEAZA CATE PARALE FACE MOTORETA TA,DACA STII SA TE BUCURI DE EA ESTE CEA MAI FRUMOASA SI CEA MAI BUNA MOTORETA DIN LUME! DACA CUVINTELE MELE VOR SCHIMBA MACAR ATITUDINEA UNUIA DINTRE VOI INSEAMNA CA SI-AU ATINS SCOPUL. IERTATI-MI GRESELILE ORTOGRAFICE NU LE ZARESC PTR. CA INCERC SA MI LE CORECTEZ PE CELE DE COMPORTAMENT MAI INTAI. 7 ANI DE ACASA NU SE INVATA LA FACULTATE! VA DORESC TUTUROR TOT BINELE DIN LUME!...ASFALT USCAT SA AVETI ORIUNDE ATI MERGE!
  10. La multi ani,sanatate si numai bucurii,transmit pe aceasta cale unui mare burgmanist! Traiasca Regele!
  11. ,,iti dai seama daca gandesti un pic, ca omul nu se duce in Polonia pe burg , asa la intamplare, fara sa se bazeze pe ceva...'' ...intradevar ma bazez si anume pe o asigurare.Am cea mai tare asigurare din lume,care ma aduce mereu acasa de milioane de km. Aceasta asigurare nu o poti cumpara cu arginti!
  12. Daca nu mai vad o replica nu pot sa adorm. Good night ,every one!
×
×
  • Creează nouă...