Sari la conținut

LucianFlorin

Membru
  • Număr conținut

    6
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de LucianFlorin

  1. Am 16 ani si vreau si eu un motoras dasta. Deci imi trebuie cartea lui, itp-ul, rca facut, si il inscriu pe primarie in Bucuresti. Talonul nu trebuie schimbat ? Multi spuneau ca trebuie sa te duci la rar, sa platesti 3-400 lei, si alte nebunii.
  2. LucianFlorin

    Moped

    Salutare! Sper sa nu stresez pe careva dar sunt cam paralel cu treaba asta. Vreau sa achizitionez un moped si nu stiu ce trebuie facut sa merg 100% legal cu el si cam cat ma costa treaba asta. Mopedul fiind second hand. Stiu ca ma costa 300 ron AM in Bucuresti la Autogeneral dar nu stiu ce acte sunt necesare pentru al trece de la fostul proprietar la mine si cat ma costa. Pe langa treaba asta, daca ma puteti sfatuii in legatura cu mopedele as fi foarte recunoscator. Ma gandeam la ceva genul piaggio ciao, si, bravo, sau ceva first bike,etc. Sper sa aveti rabdare cu un incepator ca mine
  3. Credeam ca se poate rezolva mai devreme de 16 ani. Pana la urma, nu are logica pentru ca si la 15 ani poti sa inveti legislatia si restu la fel de usor, in fine. A1 este pentru motoare pana in 125 din cate stiu, insa nu prea ma tenteaza deoarece asta implica din start o gaura in buget mai mare de care nu sunt pregatit.
  4. Eu as avea nevoie de AM acum, la 15 jumate, atunci cand fac 16 se strica vremea si nu mai are sens. Macar vara cand e uscat si bine sa ma plimb si eu cu mopedul.
  5. Stie cineva cum pot sa fac sa iau un atestat de moped (AM) in Bucuresti? Precizez ca am 15 ani si 6 luni si vreau de mult un moped. As fi foarte recunoscator daca ma puteti ajuta, va multumesc.
  6. Va salut! Am nevoie urgent de un piston de mobra 50 si segmenti sau macar pistonul. Daca ma poate ajuta cineva as fi foarte recunoscator. Daca cineva din Bucuresti are asa ceva si vrea sa il vanda ma poate contacta la 0760268574, va multumesc. Imi cer scuze daca nu am postat unde trebuie, rog un moderator sa mute daca este nevoie dar nu stiu unde sa postez pentru ca sunt nou pe forum. Mii de scuze
×
×
  • Creează nouă...