Sari la conținut

AndreiSV

Membru
  • Număr conținut

    66
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Motocicleta
    Ducati Monster S4R
  • Numar Moto
    SV

AndreiSV's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Vreau sa va intreb si eu o chestie. Vineri am programare pentru o inmatriculare in Pipera si am o problema. Am cumparat anul trecut in Mai o motoreta din Brasov si nu am inmatriculat-o atunci. Pe la sfarsitul sezonului am pierdut numarul de inmatriculare de Brasov(mi s-a rupt suportul de numar in mers si dus a fost). Cand o sa ma duc sa depun actele la Pipera nu o sa am numarul de inmatriculare vechi sa-l predau. Ce se face in cazul asta?Merge sa dau doar o declaratie pe proprie raspundere ca am pierdut numarul sau e posibil sa ma trimita pe la Brasov?
  2. Oricum negrul original de rezervor e ars de soare de atata timp asa ca indiferent daca găsești codul,culoarile tot vor fi diferite. Asa se mai alinta unii cu detalii de genul asta la o mobra de atâta amar de ani ...da-i in plm un negru sa fie negru
  3. AndreiSV

    Ajutor vizionare moto.

    /index.php?/topic/739045-ducati-749-dark-vand-sau-schimb-cu-monster-s4r-sau-s2r-1000/ Daca vrei intr-adevar un motor bun. Ramasase se ma suni in weekend.Ce s-a intamplat?
  4. Salut. Am si eu o nelamurire cu privire la o inmatriculare. Recent am cumparat o motocicleta din romania , inmatriculata in bucuresti. In cartea de identitate este trecut Popescu. Eu am luat motocicleta de la al 2-lea intermediar.Nici unul dintre intermediari nu au inmatriculat-o dar si-au trecut-o la fisc. Am fisele de inmatriculare de la toti : de la Popescu si de la cei 2 intermediari. Am certificatele fiscale de la cei 2 intermediari dar nu si de la proprietarul din acte. Intrebarea mea este: pot inmatricula motocicleta fara fiscalul proprietarului din actele originale? Intermediarul de la care am luat motorul zice ca da, fara nicio problema dar eu ma cam indoiesc. Vorbeste ala aiurea sau am nevoie si de fiscalul proprietarului din acte?
  5. Salut. Avem pe aici posesori sau foști posesori de ducati 749 care s-au confruntat cu bine cunoscuta problema când motorul moare pur și simplu la un stop sau la un semafor? Sunt la 1 pas să cumpăr un 749 și mă interesează sa știu dacă ați scăpat de problema asta, cum și unde.
  6. Salut. Am avut și eu M600 aproape 3 ani. Pt o fată subtirica e destul de confortabilă însă cu persoane de peste 65 kg va fi inconfortabil și pt pasager și mai ales pt tine. E bine sa probezi unul înainte sa vezi Cum e.
  7. Salut! Am si eu nevoie de niste tobe stock pentru un monster 600. Imi trebuiesc doar pt cateva ore vineri sa trec RAR-ul. Ma poate ajuta cineva? Eventual niste silencere daca nu. Tobele mele arata asa:
  8. intrebam pentru ca am ctit pe net ca la unii a inceput sa le patineze ambreajul dupa ca au pus sintetic. Oricum ma cam indoiam de treaba asta dar intrebam si eu de curiozitate.
  9. Salut. Vreau sa schimb uleiul la un Monster 600 din 2000. As pune Motul 7100 10w40 Full sintentic dar am auzit ca iti poate aluneca ambreajul. A mai folosit cineva full sintetic pe monster 600 si isi poate da cu parerea?
  10. e posibil ca si carbunii din electromotor sa fie uzati? mie nici macar nu-mi invarte,imi face doar un tzarait electric care mi se pare ca vine din electromotor. Ar fi bine sa nu fie releul regulator ca doare rau la buzunare.
  11. Salut! Am si eu un monster 600 din 2000 iar azi am avut o problema cu pornirea. L-am pornit fara probleme dimineata, si am plecat din rahova pana in Baneasa Mall.Am lasat motorul vreo 3 ore dupa care l-am pornit fara probleme si m-am intors in rahova.(fara vreo oprire pe drum) Ajung acasa, il opresc vreo 5 minute, dupa care incerc sa-l pornesc sa ma duc in alta parte si surpriza, nu mai pornea sub nicio forma.Doar impins am reusit sa-l pornesc. Mentionez ca e abia scos scos din service, toate consumabilele schimbate,sincronizat carburatoare,bujii si baterie noi si totusi nu porneste decat impins. S-a ma confruntat cineva cu problema asta? Ce poate fi?
  12. Stie cineva daca in Bucuresti se poate scoate dovada pentru permis in aceeasi zi dupa promovarea examenului?
  13. Pentru ca m-am gandit ca aici o sa gasesc un raspuns mai sigur de la posesori de Monster.
  14. Va salut din nou. Ma chinui de ceva vreme sa instalez un tahometru electric pe un ducati monster 600 din 2000. Intrebarea mea este: http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=181152691267&ssPageName=ADME:L:OC:GB:3160 tahometrul asta este montabil si functionabil pe modelul meu de monster?
×
×
  • Creează nouă...