Sari la conținut

alexandru.pd

Membru
  • Număr conținut

    20
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Yamaha Virago 535
  • Numar Moto
    B 94 KFU

alexandru.pd's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Merçi Gova, o să îmi anunţ amicul.
  2. Salut, Postez pentru Emil care a avut duminică, 11 august, un accident rutier şi are o mână imobilizată. „Salut, Postez aici în speranţa că voi putea obţine nişte înformaţii de la cineva. Cazul meu este următorul: în drum spre Piteşti la ieşire din localitatea Deduleşti, într-o curbă deosebit de periculoasă, un şofer cu un Cielo a intrat pe contrasens lovindu-mă frontal. Motocicleta are daune serioase (posibil totale - încă n-am primit estimarea oficială): cadrul îndoit, jambele rupte, bordul spart, motorul s-ar putea să fie spart, etc. Eu am contuzie la mâna stângă şi la piciorul stâng. Motocicleta era a unui prieten, înmatriculată în Anglia şi avea asigurare românească în vederea înmatriculării, dar nu a fost valabilă deoarece nu aveam numere provizorii - mi-am luat şi 10 milioane amendă. Şoferul cu Cielo mi-a dat asigurarea lui (ambele asigurări sunt la Carpatica), azi sau mâine trebuie să primesc anexa 2 completată de la Poliţie. Aş vrea să ştiu ce despăgubiri pot solicita, atât pentru dauna motocicletei cât şi pentru contuziile suferite (ţin să precizez că sunt în incapacitate de muncă şi întrucât activez ca PFA nu are cine să îmi plătească concediul) şi care sunt demersurile necesare. Mulţumesc frumos, Emil”
  3. Ai dreptate, Kollar. Ce crezi, acelaşi principiu cu alt design ar fi mai folositor? Mă gândesc că dacă n-ar avea aspectul de dogtag ci ar semăna mai degrabă cu un badge, de mărimea permisului, eventual cu figura potenţialului accidentat (aşa, ca cea din permis) şi diverse informaţii utile (nume complet, CNP, grupa sanguină/RH, eventuale alergii şi/sau istoric medical relevant, număr de urgenţă, etc) precum şi dacă mândrul/mândra în cauză doreşte să doneze în caz de Doamne fereşte! (ştiu că un cartonaş plastifiat asupra ta nu are valoare legala în cazul donării de organe, tot familia trebuie să-şi dea acordul, dar măcar încurajează pe cei în măsură să facă demersurile necesare - am auzit, şi o să mă interesez şi promit că revin cu detalii, că printr-un spital din Oradea e un consilier foarte bun cu rată de obţinere a acordului de peste 65%)
  4. Salutări din Grecia! Subscriu: lumea e, în general, de acord că echipamentul îți crește șansele în cazul unui eveniment, dar cel mai important rămâne tot șurubul dintre cască și șa. Ieri era să am două evenimente în mai puțin de o oră: era să-i umplu fundul de șuruburi unuia care s-a gândit să depășească prin dreapta când eu eram pe banda 1 - am reușit să frânez, să virez, să ies de pe carosabil, să frânez din nou și, din fericire am rămas pe două roți. A doua scamatorie - era să intru într-unul pe contrasens - a fost din vina mea: eram cu ochii după niște capre care țopăiau pe niște stânci. Chiar dacă nu mă simt confortabil fără să am măcar casca, geaca și mănușile, sunt conștient că dinamica unui accident e atât de complexă încât nu e exclus să mori cu 60 la oră, complet echipat. Așadar, cum spunea un coleg mai devreme, ochii cât cepele!
  5. Lasă piloata, cum a tăvălit motoreta? Uite-acolo, in stânga, pe motor, o julitură
  6. Dumnezeule, ce OZN... dacă îl vede gagică-mea, sigur îmi dă papucii!
  7. Dacă vin doar băieţi, eu nu mă mai joc, îmi iau jucăriile şi plec acasă!
  8. Cu părere de rău, cu hohote de râs... până la sfârşit Offtopic: a fost cineva la vreun spectacol (pentru ăia cu minţi bolnave, de stand-up)?
×
×
  • Creează nouă...