Sari la conținut

alexdx09

Membru
  • Număr conținut

    123
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.descopera.ro/

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2012
  • Motocicleta
    nu mai am

Vizitatori Recenți Profil

548 citiri profil

alexdx09's Achievements

  1. Salutare Credeti ca ma puteti ajuta si pe mine cu o toba originala doar pentru 1 ora, vin o ridic si dupa o aduc si innapoi. Bineinteles nu degeaba Este vorba de un r6 din 2009, dar cred ca se potrivesc cele din 2006 pana la 2016. Eu sunt din bucuresti dar pot veni si mai departe. Va multumesc
  2. Daca nu ai rezolvat...Bogdan din baneasa(pe langa zoo) 0723583512. Am avut carburatoarele reglate de vreo 5 ori intr.un an(din cauza ca le mai demontam:D) si NIMENI nu le.a reglat ca el.
  3. Multumesc tuturor pentru raspunsuri si scuze ca nu am mai intrat...m.am luat cu munca. Modelul care imi place este 2007, consumul eram doar curios in sensul cati km ai autonomie,iar la capitolul touring mi se pare ok la ce aud de la voi, in sensul ca nu fac zi de zi drumuri lungi. De mers am mai mers pe motociclete de viteza si mi.au placut mai mult decat sport-touring ce am avut eu. Per total trebuie sa am un R1
  4. Salutare, am vandut motocicleta(gsf600s) si imi place R1-ul dar nu am mers niciodata cu una asa ca va intreb pe voi : 1.Cum se simte la drumuri lungi,adica dupa o cursa de ~150km viteza fara oprire mai poti sa mergi pe picioare? 2.Este greu sa te inveti cu ea,adica ii place sa te tranteasca cand nu esti 110% concentrat? 3.Fiabilitatea,intreb asta pentru ca R6 nu mai stiu ce an necesita schimbarea cuzinetilor la 25.000. 4.Consumul, mai mult de curiozitate.
  5. Eu am inteles din manualul fostei motociclete ca se folosesc doar segmenti mai mari aferent alezarii, fara a se schimba pistonul, bineinteles daca mai e cf cu specificatiile. » Post actualizat in 12 Sep 2014 21:00 Sa vedem cum se prezinta.
  6. Are 14000 pe ceas dar reali cred ca sunt pe la 100.000. Leakdown test nu are rost sa ii fac deoarece cum da frigul o sa cam reconditionez tot ce se poate inclusiv chiulasa sper doar sa mai mearga pana atunci. Va multumesc inca o data tuturor pt lamuriri.
  7. Am inteles o sa verific si probabil ii fac si o honuire. Apropo am masurat azi compresia...este de 6 cand in manual spune 14 ma mir cum de porneste )
  8. O sa ma duc oricum la cineva sa imi aleaga segmentii, pt ca nu ma bazez si eventual sa zica daca ii mai trebuie ceva facut.
  9. Am inteles...eu credeam ca daca schimbi segmentii trebuie neaparat alezat, o sa merg pe segmentare si facut scaun supape daca trebuie. Test de compresie nu am reusit sa ii fac sper maine, cred ca e dus pentru ca se invarte ambielajul foarte usor cu o mana si scoate fum + ulei pe la furtunul de eliminare a gazelor din motor si nu are vlaga cum ar trebuii. Multumesc pentru raspunsuri.
  10. Salutare. Am un scuter yamaha maxster 2001 150cc cu motor minarelli(motor gasit pe mai multe scutere). Setul original mai are foarte putina viata si nu stiu ce ar fi mai bine sa fac: 1) Sa il duc la alezat si sa ii pun segmenti putini mai mari. 2) Sa ii cumpar set nou ca acesta http://www.ebay.com/itm/Performance-180cc-Big-bore-kit-for-YAMAHA-MAXSTER-125-LC-MAXSTER-150-LC-/231265312086?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item35d87c9d56&vxp=mtr O sa merg cu el undeva la 50-70km/h oras si afara cam 100km/h si as vrea sa tina cat mai mult. Multumesc.
  11. alexdx09

    Accidet Bistrita

    In traficul din romania nu ai cum sa te plictisesti...in alte tari mergi cu autobuzul..pune frana zici ca gata, groapa sau cocalaru, dar de fapt e statia.
  12. Nu,nu o mai vand respectivului,dupa ce ca o vindeam pe nimic mai vroia sa fac tot eu si rar.ul(autentificarea). Multumesc si ma bucur ca sunt oameni saritori(banditi)
×
×
  • Creează nouă...