Sari la conținut

dinescudarioandrei

Membru
  • Număr conținut

    7
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dinescudarioandrei

  1. salut ! am si eu o problema cu un ducati monster..nu vrea sa porneasca la buton... porneste impinsa sau daca duc un cablu de la baterie direct pe electromotor cand apas pe buton nu se intampla absolut nimic nici un sunet. de la ce poate fi ? multumesc
  2. Multumesc pentru sfat ! PzKpfW Multumesc ZaiR !
  3. Salut tuturor ! Imi cer scuze pentru eventualele greseli pe care pot sa le fac. Mi-am cumparat un ducati monster 750 an 1998 din italia. Am schimbat la el urmatoarele : -schimb ulei+filtru -schimbat placute (spate) -schimbat bujiile -schimbat curea distributie -inlocuit fire cabluri (cele uzate) -schimbat lichid de frana (fata spate) -curatat rezervor si carburatoare Problema este ca nu gasesc un rulment intinzator de la cureau de distributie care a inceput sa "fluiere". De unde pot sa il cumpar ?
  4. o sa desfac iar capacul maine si o sa scriu codul sunt din Curtea de Arges
  5. am schimbat decat cureaua de la distributie pentru ca nu am gasit rulmentu asta
  6. Salut tuturor ! Imi cer scuze pentru eventualele greseli pe care pot sa le fac. Mi-am cumparat un ducati monster 750 an 1998 din italia. Am schimbat la el urmatoarele : -schimb ulei+filtru -schimbat placute (spate) -schimbat bujiile -schimbat distributie -inlocuit fire cabluri (cele uzate) -schimbat lichid de frana (fata spate) -curatat rezervor si carburatoare Problema este ca nu gasesc un rulment intinzator de la cureau de distributie care a incepu sa "fluiere". De unde pot sa il cumpar ?
×
×
  • Creează nouă...