Sari la conținut

Ghostyz

Membru
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Kawasaki ZZR1100

Ghostyz's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salutare! Nu am gasit un topic exclusiv pentru posesorii de "Big Z", cu toate ca am vazut cateva exemplare si prin Bucuresti dar si prin tara. As fi curios cati suntem in Bucuresti si eventual sa gasim o zi in care sa ne intalnim sa ne cunoastem si sa schimbam ceva pareri. Mobra mea e din '93, modelul D si are pe ceas ~36.000 km (teoretic). 2000 facuti de mine. In ziua in care am luat-o i-am dat fustita jos sa-i schimb uleiul si sa vad ce gasesc sub ea. Spre surprinderea mea, avea doar semne de uzura cauzate de trecerea timpului. E un motor superb din toate punctele de vedere si merita sa o reconditionez si sa schimb tot ce ar putea sa cada in timp sau sa creeze probleme. Sper sa gasiti topicul si sa raspundeti cat mai multi Drumuri bune !
  2. Salutare baieti ! Sunt in cautare de un cadru de bord, aripa fata, parbriz si semnal stanga fata pentru un zzr 600 din 94 (ZX600E). Am si cateva piese de vanzare daca are careva nevoie: jug superior si inferior cu semighidoane si mansoane in stare buna, jambele (una din ele este stramba), comenzile de la lumini si pornire, aripa fata de la un zzr din 96(eu am cauciuc cu talon un pic mai mare decat cel stock si nu imi intra aripa asta). Numai bine !
  3. Ghostyz

    Reparatii sei

    Salut, Poti face asa ceva pentru un ZZR 600 ? Nu necesita nici o reparatie, doar de imbracat Trec zilnic pe langa cismigiu, o pot lasa la tine oricand. Da-mi te rog preturi cu si fara broderie. Nu trebuie sa fie musai din 2 tipuri de material. Mersi
×
×
  • Creează nouă...